Privatlivspolitik
Privatlivspolitik

CONTENT MARKETING

Godt indhold skaber relationer. Relationer er baseret på tillid. Tillid skaber vækst.

Med fokus på konvertering, skaber vi indhold der rangerer i søgemaskiner og giver jer nye kunder.

Hvad er (god) Content Marketing?

Content marketing er indholdsbaseret markedsføring. Det er en strategisk metode, hvor I deler ud af jeres viden, ekspertise og erfaring for at hjælpe målgruppen.

Hos Bonzer hjælper vi jer med at skabe forførende og relevant indhold, der øger jeres trafik – samtidig med at I bliver til de mest autoritære stemmer i søgeresultater inden for de specifikke områder, som I opererer i.

Ved at skabe indhold, der sætter modtageren i fokus gennem nyttigt og skræddersyet indhold, skaber vi topplaceringer på Google og andre søgemaskiner. Topplaceringer der tiltrækker og engagerer nuværende samt kommende kunder.

Vi konverterer retorik til målbar omsætning.

Hos Bonzer er content i form af tekstforfatning og visuelt indhold en del af vores DNA. Det indgår i stort set alle vores projekter – og kvaliteten af vores arbejde får os til at skille os ud for normen.

Målet med indholdet er altid at leve op til søgehensigten og derved drive relevant trafik til jeres hjemmeside. Indholdet skal ikke kun designes for at tilfredsstille en søgealgoritme – det skal designes til mennesker.

Det efterlader et godt indtryk hos læseren, så jeres troværdighed bliver styrket og de besøgende får lyst til at købe jeres produkter eller ydelser.

Content marketing

Content marketing er en af de mest undervurderede discipliner inden for SEO. Desværre, flyder internettet over med dårligt indhold, herunder tunge SEO-tekster, der ikke lever op til søgehensigten, er upræcise og uden værdi for hverken læser eller afsender.

Det udnytter vi på daglig basis til vores kunders fordel gennem målrettede content analyser, der lægger til grund for værdigivende indhold.

Vi arbejder derfor ikke i blinde. Når vi producerer indhold for en kunde, er det altid med afsæt i strategi og konkret data om brugernes søgeadfærd. Det sikrer, at vi kan levere indhold, der skaber nytte for de besøgende – og resultater for jeres virksomhed.

Vi laver content, der tilfredsstiller søgehensigten
– uanset genren

Indhold til SEO er kun godt, hvis det besvarer spørgsmålet bag søgningen.

Vi sørger derfor altid for, at vores kunders indhold – uanset om der er tale om en blogartikel, en landingsside eller en salgstekst – er retvisende, læsevenligt og lever op til søgehensigten.

  • Landing Pages – på kategorier, produkter og brands Salgtekster skal sælge. Men for at gøre det, skal de først kunne findes. Vi optimerer alle teksterne efter principper fra UX, som øger interaktion uanset målgruppen
  • Artikler - Vi skriver blogindlæg, pressepitches og skaber fyldestgørende content hubs, der driver relevant trafik til jeres hjemmeside
  • Infografikker - Godt design, Infografikker og interaktivt indhold øger engagement på jeres side – og kan føre til backlinks, der styrker jeres sides autoritet i Googles øjne.

Vi taler jeres sprog

Selvom man kan vinde tillid og autoritet på søgemaskinen, er det ikke altid ensbetydende med, at det sker i et sprog, som I associerer jer selv med.

Derfor gør vi en stor dyd ud af at indholdet lyder som jer, hvorfor vi fastlægger tone-of-voice allerede i starten af samarbejdet. Via content briefs sørger vi sammen for, at al indhold står i tråd med jeres værdier og brand som helhed.

På den måde skabes en bæredygtig vækst med udgangspunkt i jeres vision.

Hvor meget er nok?

Jeres indhold bliver aldrig færdigt.

Som det er med alt i SEO, er indhold altid under udvikling. Hos Bonzer er jeres content marketing derfor en proces. Vi opdaterer, optimerer og finjusterer indhold løbende, så det konverterer (endnu) bedre, tilfredsstiller de besøgendes behov og cementerer jeres plads i toppen af søgeresultaterne. Søgemaskinerne værdsætter ikke quick-fixes. De værdsætter levende hjemmesider, der er i konstant forbedring med jævnlige publiceringer af nyt og værdiskabende indhold. De levende hjemmesider er dem, som ikke blot vinder i dag - det er dem, som altid vil vinde.

Ønsker du at få det uddybet i et mere konkret format, er vi klar til at lægge den nødvendige analyse af din forretning og omliggende konkurrenter.
En analyse du kan ansøge om her.

Vores kunder får ikke bare placeringer og trafik.

De får konverteringer.

Gratis SEO analyse