Privatlivspolitik
Privatlivspolitik

CONTENT MARKETING

Godt indhold skaber relationer. Relationer er baseret på tillid. Tillid skaber omsætning

Med fokus på konvertering, skaber vi indhold der rangerer i søgemaskiner og giver nye kunder.

Hvad er (god) Content Marketing?

Content marketing er talerøret ud til hele jeres målgruppe. Vi hjælper vores kunder med at skabe forførende indhold, der ikke bare skaber trafik, men gør dem til de mest autoritære stemmer på søgemaskinerne inden for deres specifikke nicher.

Ved at producere perfekte tekster der er skræddersyet til søgehensigten på et givent keyword skaber vi topplaceringer, samt symbiose imellem jer og jeres (kommende) kunder.

Vi konverterer god retorik til målbar omsætning.

God tekstforfatning er en del af vores DNA. Det er en del af næsten alle vores projekter, og det er det, der adskiller os fra andre.

Indhold skal ikke skabes til en søgemaskine - det skal skabes til mennesker, og det skal skabe så godt et indtryk hos mennesker, at de køber vores kunders produkter.

Content marketing

Content marketing er en af de mest undervurderede discipliner inden for SEO, da så mange glemmer vigtigheden af skarp kommunikation. Det udnytter vi på daglig basis til vores kunders fordel.

Hvor meget er nok?

Som med så mange andre SEO-spørgsmål, så er det aldrig nok. Alle discipliner er nødt til at være del af en vedvarende opdatering, optimering og implementering.

Søgemaskinerne værdsætter ikke quick-fixes. De værdsætter levende hjemmesider, der er i konstant opdatering, med jævnlige publiceringer af nyt og værdiskabende indhold.

Vores kunder får ikke bare placeringer og trafik.

De får konverteringer.

Gratis SEO analyse