Team & kultur

International kultur som evigt omdrejningspunkt

Agile teams

Vi bestræber os ikke kun på at være det bedste marketing bureau i Norden. Hver dag arbejder vi også for at gøre morgendagen endnu bedre for hinanden som kolleger, ved at have en agil organisationsstruktur baseret på autonomi og selvbestemmelse.

Bonzer er bygget op omkring selvledende teams som selvstændigt håndterer og arbejder med kunder gennem skræddersyet SEO-strategier.

Vores principper

Fundamentet for vores kultur og samarbejde

For os, er det vigtigt at vi alle arbejder efter de samme principper. Når vores fundament er ens, kan vi udfolde os kreativt i alle de retninger vi ønsker.

Team

Vi arbejder ud fra et anti-ego mindset, hvilket betyder at vi altid søger at prioritere vores team og dets interesser, før os selv .

Ansvar

Som en agil virksomhed arbejder vi ikke med kontrol, men tillid. Vi bruger vores sunde fornuft og opfører os ansvarligt på alle tiltænkelige tidspunkter.

Venlighed

Vi er altid venlige overfor hinanden. Vi viser respekt for hinandens person og faglighed og giver hinanden den anerkendelse, som vi selv ønsker at modtage.

Hjælp hvor du kan

Vi løber dagligt ind i problemstillinger, hvor vi ikke selv har løsningen. Spørg om hjælp, hver gang du har brug for den - og giv den når du kan.

Ha' det sjovt!

Vi kan ikke fuldføre vores principper, hvis vi ikke har det sjovt imens. Så lad os have det sjovt mens vi arbejder - også når det er hårde tider.

Præstation

Som virksomhed er vi nødt til at tjene penge for at overleve og vækste. Ved at arbejde effektivt og fokusere på at præstere, vil det gavne os alle i form af lønstigninger, federe kontorer, bedre events osv.

The team

Mød teamet

Vi er et alsidigt team af de dygtigste specialister i branchen, som hver dag, sørger for at vores kunder får den organiske vækst, de fortjener.

    Vores historie

    Bonzer opstod i Danmark i 2017 ud fra ideen om, at vi ville og kunne lave bedre SEO end de danske bureauer, der var ledende inden for SEO-feltet på det tidspunkt. Årene er gået, vi har indtaget Sverige og Norge, og med nu hundredevis af sucessfulde SEO-strategier og kundesamarbejder senere, har vi vist vores værd.

    Men vi er langt fra færdige med at vise det værd. Der findes fortsat mange dygtige, ambitiøse virksomheder, vi endnu ikke har haft æren af at samarbejde med og skabe ambitiøse SEO-strategier for gennem vores filosofi. Det er de virksomheder, vi vil møde og styrke gennem synlighed på toppen af Googles søgeresultater.