Gratis SEO analyse

Startskuddet til din organiske vækst

Lad os vise, hvordan du kan vækste din forretning med en indledende SEO analyse.

Dét får du:

  • Indsigt i din sides basale SEO-tekniske elementer
  • Analyse af din sides linkstyrke
  • Anbefaling til relevante søgeord
  • Indblik i dine konkurrenters SEO-indsatser

Hvad kunderne siger:

“Vi anbefaler Bonzer til alle, der har brug for hjælp til SEO – de er med al sandsynlighed de bedste i Danmark til netop det.”

ditur bonzer case
Kasper og Mikkel Dissing
Indehavere af Ditur.dk

“Bonzer har givet os strategisk rådgivning om, hvordan vi skal arbejde med SEO, og vi er nu langt mere synlige på vigtige forsikringsrelaterede søgeord.”

Undo-Team-Foto
Morten Hedegaard
Content Creator hos Undo

“Det er en fornøjelse at arbejde sammen med teamet hos Bonzer. Der er godt styr på data og fakta og udvikling sker i et konstruktivt samarbejde.”

Case Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Ejer og direktør af Madens Verden

“Samarbejdet mellem os og Bonzer er bygget på stor tillid. Vi får rigtig sparring, og vi kan tydeligt mærke den forskel, SEO-arbejdet gør for os.”

Geekd og Bonzer samarbejde
Ronnie Olesen
Adm. direktør hos Geekd

“Jeg er meget imponeret over de resultater, Bonzer har leveret. De klør på, og det er enormt fedt at vide.”

Deerest og Bonzer samarbejde
Mikkel Hansen
Direktør og partner hos Deerest

“Vi blev nemt enige med Bonzer om udvalgte indsatser, der nu har skabt hurtige og stærke resultater, som vi bygger videre på sammen.”

GreenMobility x Bonzer
Steffen Frølund
CMO i GreenMobility

“Bonzers dybdegående indsigt i vores marked har gjort, at vi har skabt en bæredygtig model for især indhold, der løfter vores forventninger til samarbejdet.”

Case på B.T. og Bonzer samarbejde
Jacob Fischer-Nielsen
Head of B-Native, Advertising hos Berlingske Media

Få en gratis SEO analyse af din hjemmeside

Det er simpelt, og vi gennemgår analysen med dig kvit og frit…

Succesfulde virksomheder, der startede med en gratis analyse:

Hvorfor er en
SEO analyse vigtig?

Vil du nå din virksomheds målgruppe, når de går til tasterne på Google for at søge efter dit produkt eller
service, kræver det effektivt SEO-arbejde. Vejen dertil er en SEO analyse.

Hvordan arbejder I med
SEO analyser hos Bonzer?

SEO analyser er altid det første skridt hos os. Det er det, fordi en effektiv SEO-analyse giver dig de
nødvendige indsigter i, hvad der skal til for at få din hjemmeside på den afgørende side ét på Google.

Den første SEO analyse, vi laver for interesserede virksomheder, er gratis. Hvad analysen indebærer, kan
du se til højre og blive klogere på længere nede.

Få en gratis SEO analyse af din hjemmeside

Dét indeholder en SEO analyse

Har du en vis marketing- og analyseforståelse og adgang til de rigtige SEO-værktøjer, er det muligt at komme i mål med en SEO analyse. Aspekter, der i vores optik altid bør indgå i en effektiv SEO analyse, er:

Teknisk SEO analyse:

Hvor teknisk sund er din side?

Det er svært at lykkes med din SEO-strategi, hvis ikke din sides tekniske sundhed er i orden. Her kommer teknisk SEO ind i billedet. Teknisk SEO henviser til din hjemmesides tekniskse sundhed og elementer som taksonomi, mængden af tekniske fejl som fx 404 sider, manglende metatags og andet i den boldgade.

Din sides tekniske sundhed er en rankingfaktor og har betydning for, hvor hurtigt og hvordan din side bliver indekseret af Google. Jo bedre teknisk sundhed, jo bedre forudsætninger har din side for at nå toppen af Googles organiske søgeresultater.

Mere om teknisk SEO og teknisk SEO analyse, kommer vi omkring på vores side om teknisk SEO.

Søgeordsanalyse:

Hvilke søgeord skal du arbejde med?

En søgeordsanalyse kortlægger de organiske søgeord, der har værdi for din virksomhed. Analysen giver indsigt i, hvilke organiske søgeord din side er til stede på Google med nu og her og hvilke forretningsværdifulde organiske søgeord din side ikke klarer det så godt på.

Samtidig og nok vigtigst af alt sætter en søgeordsanalyse retningen for din SEO-strategi og det content, du bør få skudt i gang. Netop derfor er en søgeordsanalyse et nødvendigt og helt essentielt første skridt forud for enhver resultatskabende SEO-strategi.

Vil du lave din egen søgeordsanalyse? Tag et kig på vores udførlige søgeordsanalyseguide.

Linkanalyse:

Hvor stærk er din side på linkfronten?

Google er rigtig glad for stærke, relevante, troværdige, ikke-betalte links. Har din side en god mængde links som det fra eksterne sider, vil inn side have bedre chancer for at blive belønnet med gode organiske Google placeringer.

Kortlægning af din sides nuværende linkstyrke sammenlignet med dine konkurrenters er derfor et vigtigt trin i en SEO-analyse. Det handler om at se, hvor mange links, din side får, og af hvilken kvalitet de er af. Derfra går det ud på at lægge en plan, der kan skaffe dig flere højkvalitetslinks. Har du købt dig til links, går det også ud på at undersøge, om din side er i risiko for at få en Google-straf. Google opfatter nemlig betalte links som dårlige og usunde, og du kan risikere, at Google lader din side straffe for dem.

Konkurrentanalyse:

Hvad gør dine konkurrenter?

Dine konkurrenters styrke på Google siger meget om, hvad din side er oppe imod.

Der findes mange brancher, hvor de organiske resultater på Google er domineret af nogle rigtig tunge spillere, der er svære at slå af pinden. Bevæger din virksomhed sig i en sådan branche, er det godt at vide. Det er det både i forhold til, hvor lang tid du skal forvente, det tager at nå Googles side ét, men også for at vurdere hvilke søgeord, det giver mening at sætte ind mod.

Konkurrentanalysen kan med fordel også bruges til at kigge ind i, hvordan dine side ét konkurrenter arbejder med SEO.

Hvad er en SEO analyse?

En SEO analyse er en analyse af din hjemmesides organiske performance. Her kigges der på, hvordan jeres hjemmeside fungerer fra et teknisk SEO perspektiv, hvilke keywords hjemmesiden rangerer på, og hvad der skal til for at komme frem og slå jeres konkurrenter. En SEO analyse giver jer hermed et overblik over, hvordan jeres sides SEO situation ser ud i dag, og hvad den mangler for at kunne nå højere placeringer søgemaskinerne.

Hvilke analyse-værktøjer findes der?

Der findes en lang række værktøjer, I kan bruge til at analysere jeres hjemmeside. Google tilbyder endda egne værktøjer som Google Analytics, Google Search Console og Google Keyword Planner. Disse værktøjer kan give jer et indledende overblik over egen performance og antallet af søgninger, der er på de forskellige keywords. Dog anbefaler vi, at I bruger et tredjeparts-værktøj, hvis I ønsker en mere dybdegående og præcis indsigt. Disse kan variere alt efter, hvad I leder efter.

Hvorfor er analysen vigtig for min virksomhed?

Forud for en god SEO strategi bør I altid lave en analyse, som tager udgangspunkt i jeres hjemmeside eller jeres virksomheds situation. Det skaber nemlig overblikket, I har brug for, så I kan få jeres virksomheds marketingmål og SEO arbejde til at spille sammen. Med en dybdegående analyse vil I med den rette SEO indsats kunne styrke jeres virksomhed organisk ud fra teknisk optimering, content og linkbuilding. Dette er samtidig de vigtigste områder at arbejde med, hvis jeres side skal have gode placeringer på søgemaskiner som Google.

Hvad koster en SEO analyse?

Det kan være forskelligt fra bureau til bureau, hvad en analyse koster. Hos Bonzer, et 100% specialiseret SEO bureau, er den indledende analyse gratis. Her tegner vi ‘landskabet’ op, og vi giver jer en gennemgang af jeres hjemmesides performance sammenlignet med jeres virksomheds konkurrenter. Denne gennemgang tager udgangspunkt i jeres positionering på søgemaskinen, og hvordan I i dag står ift. teknisk SEO, content og linkbuilding. Derudover ser vi på, hvad der skal til for, at I når de øverste placeringer, og vi snakker om de mål, I måtte have for organisk vækst. I kan også selv lave en analyse, hvis I har tid og ressourcer til det. Her er det dog vigtigt, at I ved, hvad I skal kigge efter. Herudover er det vigtigt, at I har de rigtige værktøjer (se afsnit om analyse-værktøjer). Vi anbefaler derfor, at I læser vores guide til søgeordsanalyse.

Bonzer nyheder

Friske nyheder til at holde dig opdateret på din mest ønskede SEO-viden