indsigt i jeres situation med en SEO analyse

Lad os vise, hvordan I øger mængden af trafik med en skræddersyet analyse af jeres domæne.

Få en gratis SEO analyse af jeres hjemmeside

https://

By continuing you accept that we can use the information you provide us to contact you about our services, relevant content, and news. privatlivspolitik .

Succesfulde kunder der startede med en gratis analyse

Dybdegående analyse. Udarbejdet af ekspert.

Der er altså ikke tale om en auto-genereret analyse med ligegyldig data, der ikke kan handles på. Vores analyse tager afsæt i jeres specifikke situation, og via en simpel markedsanalyse finder vi keywords, som vi vil anbefale at arbejde med.

GRATIS SEO ANALYSE

Vores analyse vil give jer det overblik I har savnet

Maksimal værdi. Ingen pris.

Overordnet overblik

Vi giver jer et samlet overblik over hele jeres situation: Mængden af estimeret organisk trafik, domæne styrke og meget mere.

Anbefalet framework

Få vores anbefalede overordnede struktur på jeres side, så I sikrer maksimal skalerbarhed og udnyttelse af potentiale.

Teknisk indblik

Som en del af analysen kommer vi omkring basale tekniske elementer og påpeger eventuelle store eller små tekniske fejl ved jeres side.

Anbefalede keywords

Vores interne framework dikterer et højt fokus på keywords. Det er derfor et stort element i vores analyser, og vi gør en dyd ud af at matche sider med keywords.

Backlink profilering

En af de mange forudsætninger for gode rankings, og en af de største ranking-faktorer igennem tiden, er sunde backlinks. Vi måler derfor jeres forskellige siders link-styrke.

Gennemgang med ekspert

Når analysen er færdig, vil en af vores eksperter afsætte 1 time til gennemgang af analysen, og præsentere vores anbefalede next-steps.

Vi forbeholder os retten til at afvise anmodninger
Hvad er en SEO analyse?

En SEO analyse er en analyse af din hjemmesides organiske performance. Her kigges der på, hvordan hjemmesiden fungerer fra et teknisk perspektiv, hvilke keywords der rangeres på, og hvad der skal til for at komme frem og slå konkurrrencen. En SEO analyse giver dig hermed er overblik over, hvordan din situation ser ud i dag, og hvad du mangler for, at du kan placeres højere på søgemaskinen med din hjemmeside.

Hvilke analyse-værktøjer findes der?

Der findes en lang række værktøjer, du kan bruge til at analysere din hjemmeside. Google tilbyder endda egne værktøjer som Google Analytics, Google Search Console og Google Keyword Planner. Disse værktøjer kan give dig et indledende overblik over egen performance, samt hvor mange søgninger der ligger på de forskellige keywords. Dog anbefales det at benytte sig af flere tredjeparts-værktøjer, hvis du ønsker en mere dybdegående og præcis indsigt. Disse kan variere alt efter, hvad du leder efter.

Hvorfor er analysen vigtig for min virksomhed?

Forud for en god SEO strategi, bør der altid laves en analyse, som tager udgangspunkt i din hjemmeside eller virksomheds situation. Dette skaber nemlig overblikket, så marketingmål og organisk optimering spiller sammen. Med en dybdegående analyse, vil du med den rette SEO indsats kunne styrke forretningen organisk ud fra teknisk optimering, content og linkbuilding. Dette er samtidig de vigtigste søjler at arbejde med for at rangere på søgemaskiner som Google.

Hvad koster en SEO analyse?

Det kan være forskelligt fra bureau til bureau, hvad en analyse koster. Hos Bonzer er den indledende analyse gratis. Her tegner vi ‘landskabet’ op, og vi giver dig en dybdegående gennemgang af din hjemmesides performance sammenlignet med konkurrenter. Denne gennemgang tager udgangspunkt i din positionering på søgemaskinen, og hvordan du i dag står ift. teknisk SEO, content og linkbuilding. Derudover ser vi på, hvad der skal til for, at du når de øverste placeringer, samt de mål du må have i forbindelse med organisk vækst. Du kan også selv lave en analyse, hvis du har tid og ressourcer til dette. Her er det dog vigtigt, at du ved, hvad du skal kigge efter. Herudover er det vigtigt, at du har de rigtige værktøjer (se afsnit om analyse-værktøjer). Vi anbefaler derfor, at du læser vores guide til søgeordsanalyse.

Bonzer nyheder

Friske nyheder til at holde dig opdateret på din mest ønskede SEO-viden