Linkbuilding

Links skaber autoritet. Autoritet styrker jeres positionering over for konkurrenter og gør jer til markedsledere på søgemaskinen.

Vi skaber autoritære domæner via data-drevet digital PR med fokus på kvalitet.

Hvad er Linkbuilding / Digital PR?

Linkbuilding har i lang tid været en af de fundamentale rankingfaktorer på Google - og med god grund. Det er nemlig den eneste disciplin, hvor det kræver handling fra andre domæner end jeres eget.

Gennem henvisninger fra andre hjemmesider i form af relevante links, opbygger I autoritet på jeres domæne. Mængden af troværdige og autoritære links skaber hjemmesidens ‘backlink profile’, og det er den, der kort sagt definerer en hjemmesides domæne-styrke og hermed konkurrenceevne i søgeresultaterne.

Domæneautoritet

Enhver hjemmeside har en autoritet baseret på mængden og styrken af links fra andre domæner. Højrelevante links fra troværdige og autoritære domæner giver som regel den højeste domæneautoritet. Domæneautoritet er netop vigtig, da der er en direkte korrelation med dét og hjemmesiders organiske trafik. Derfor er det et fokus for os.

Vi laver ikke links - Vi skaber historier, der får omtale

Vores tilgang til linkbuilding er kreativ og data-drevet. Med dataanalyse og proprietære teknikker, finder vi de absolut bedste linkmuligheder til jeres forretning.

Vores mission er her at opbygge relationer gennem indhold, som gavner vores kunder. Et afsæt, der bygger på indsigt i søgeadfærd på nettet, hvilket vi altid bruger i vores arbejde. Derfor kan vi også arbejde med alle områder, da data og kreativitet er opskriften bag effektiv SEO.
Med digital PR og gode historier skaber vi derfor troværdige, naturlige og autoritære links, der viser både søgemaskinerne og brugere, at I er den autoritære forretning i netop jeres branche.

Jeres links skal ikke virke naturlige – de skal være naturlige

Når vi laver linkbuilding for vores kunder, er det med henblik på at skabe langvarige og skalerbare resultater. Det gør vi bl.a. ved at skabe indhold, der tiltrækker interesse og links. Resultater der belønnes af søgemaskinernes nuværende algoritmer, og som sikrer siderne imod kommende algoritmeopdateringer. Det er det, vi med andre ord kalder langvarige og bæredygtige resultater, som skaber værdi både nu og i fremtiden.

Ved samtlige opdateringer på søgemaskiner som Google har vores kunder indtil videre haft én ting til fælles: De er steget i søgeresultaterne som resultat af vores evige stræben på at være foran andre.

“The triangle of link building”

For at være et skridt foran andre, må man gå systematisk til værks – og med det rigtige mindset. I et felt som linkbuilding kan man grundet mange taktikker hurtigt fejle, hvilket kan skade placeringer meget.

Derfor arbejder vi ud fra et framework ved navn “The triangle of link building”. Et framework der baserer sig på at opnå links ud fra de tre vigtigste krav:

  • Links med høj domæneautoritet

  • Links med høj troværdighed (og trafik)

  • Links med høj relevans

Med ovenstående mindset sørger vi her for at skabe links, der øger jeres positionering hurtigere – samt står mere solidt ved større opdateringer fra søgemaskinen.

Hvordan kan vi hjælpe jer med linkbuilding?

Om du som virksomhed er i din scale up fase eller er en etableret enterprise virksomhed, er vores tilgang baseret på et fast mindset, som tager afsæt i naturlige links, indhold og jeres marked. Dette sørger for, at vi med trygge kunder kan varetage enhver kampagne – nationalt såvel som internationalt.
Med udgangspunkt i din virksomheds nuværende linkprofil udarbejder vi et skalerbart roadmap, som skaber resultater. Et roadmap, som understøtter resten af vores overordnede strategi.

Ønsker du at få det uddybet i et mere konkret format, er vi gennem en gratis SEO-analyse klar til at lægge den nødvendige analyse af din forretning og omliggende konkurrenter.

Savner I mere organisk trafik og konverteringer?

Lad os kigge på jeres case, og se hvad der skal til for at I kan være mere synlige i jeres marked.