Baseline

I Bonzer består vores ydelse af en fast baseline, der omfavner det fundamentale i en succesfuld SEO strategi. Dette inkluderer løbende analyse, strategi, rådgivning og eksekvering samt rapportering.

Hvad er SEO baseline?

Baseline ydelsen er kernen i vores produkt og består af de mest essentielle kompetencer i en succesfuld SEO strategi. Det er formateret som et medlemskab, I som virksomhed abonnerer på, hvilket giver jer adgang til vores konsulenter og tekniske support. I et løbende roadmap vil vi hermed sørge for, at I får en skræddersyet strategi, der understøtter jeres forretning, og som proaktivt vil hjælpe jer til at få ført de vigtigste mål ud i livet.

Hvorfor SEO baseline?

Uanset hvor og hvordan I arbejder med SEO, er det vigtigste, at det gøres løbende, så I hverken mister markedsandele til konkurrenter eller taber brand awareness - noget som ofte ses i virksomheder, der arbejder med SEO i korte og afrundede projekter. Baselinen er her jeres sikkerhed for, at I bevarer jeres positionering løbende, samt at I har fundamentet til at skabe den vækst, I har sat jer for som mål.

Baselinen er derudover for jer, som ønsker at få en specialiseret partner - et dedikeret SEO bureau - der stiller de rigtige spørgsmål og rådgiver jer, hvor det er nødvendigt.

Hvad får du i vores baseline?

Det siger vores kunder

Savner I mere organisk trafik og konverteringer?

Lad os kigge på jeres case, og se hvad der skal til for at I kan være mere synlige i jeres marked.