Baseline

I Bonzer består vores ydelse af en fast baseline, der omfavner det fundamentale i en succesfuld SEO strategi. Dette inkluderer løbende analyse, strategi, rådgivning og eksekvering samt rapportering.

Hvad er SEO baseline?

Baseline ydelsen er kernen i vores produkt og består af de mest essentielle kompetencer i en succesfuld SEO strategi. Det er formateret som et medlemskab, I som virksomhed abonnerer på, hvilket giver jer adgang til vores konsulenter og tekniske support. I et løbende roadmap vil vi hermed sørge for, at I får en skræddersyet strategi, der understøtter jeres forretning, og som proaktivt vil hjælpe jer til at få ført de vigtigste mål ud i livet.

Hvorfor SEO baseline?

Uanset hvor og hvordan I arbejder med SEO, er det vigtigste, at det gøres løbende, så I hverken mister markedsandele til konkurrenter eller taber brand awareness - noget som ofte ses i virksomheder, der arbejder med SEO i korte og afrundede projekter. Baselinen er her jeres sikkerhed for, at I bevarer jeres positionering løbende, samt at I har fundamentet til at skabe den vækst, I har sat jer for som mål.

Baselinen er derudover for jer, som ønsker at få en specialiseret partner, der stiller de rigtige spørgsmål og rådgiver jer, hvor det er nødvendigt.

Hvad får du i vores baseline?

Det siger vores kunder

Savner I mere organisk trafik og konverteringer?

Lad os kigge på jeres case, og se hvad der skal til for at I kan være mere synlige i jeres marked.