Hvis du gerne vil anvende din hjemmeside som en af dine primære salgskanaler, så kommer du ikke udenom leadgenerering. Uanset om du har en webshop, blog, eller noget helt tredje, så ønsker du at konvertere dine besøgende til køb eller henvendelse, og dette gør man primært via leadgenerering på hjemmesiden.

I takt med at man løbende øger mængden af leads, og skalerer ens online leadgenerering, så vil man også se en direkte effekt på omsætningen igennem sin hjemmeside.

1. Ha’ masser af organisk trafik

Det absolut vigtigste når det kommer til leadgenerering, er at du har en stor mængde af trafik igennem din hjemmeside. Det er benzinen i bilen, og vi ved alle sammen at man ikke kommer langt i en bil uden benzin. Der er mange måder hvorpå du kan øge mængden af trafik. Vi anbefaler altid at man har størst fokus på SEO, da du her kan opnå en stor mængde trafik uden at betale en øre for det.

Med SEO optimering kan du skalere mængden af trafik til den hjemmeside uden nogle grænser. Mange af vores kunder har allerede den første måned set en stigning i organisk trafik 6.000%, og en markant stigning i deres omsætning via hjemmesiden.

Hvis du gerne vil høre mere om SEO optimering, så er du meget velkommen til at bestille en gratis SEO analyse, og så kan vi gennemgå dit potentiale sammen med dig. Du kan bestille en analyse ved at klikke her

2. Konverter dine besøgende med leadgenerering

Efter du har sørget for at have en stor mængde trafik til din hjemmeside, så er det absolut vigtigste ift. Leadgenerering at du konverterer disse besøgende til et lead. Der er mange måder hvorpå man kan konvertere igennem en hjemmeside. Den mest populære værende via popups.

Du kan have popups der kommer frem ved et klik på en knap, eller via f.eks. Exit intend. Exit intend er blevet meget populært på det seneste. Det har den funktion at når en besøgende bevæger musen på en specifik måde igennem skærmen, så kan dette aflæses, og der kommer en popup frem. Popups som disse kan konvertere op til 5% af de besøgende på vej væk fra din side. Det er et meget stærkt værktøj.

3. Gør dine leads varme

Efter du har konverteret en besøgende til et lead, så har du nu muligheden for at sælge til denne her person. Inden du sender din “KØB NU” mail, så er det vigtigt at du klargør og “varmer” dit lead. Det gør du ved at uddanne om dit produkt eller service, så folk bliver klogere på det du ønsker at de skal købe.

Her har du rigtig god mulighed for at skabe værdi omkring dit produkt. Folk vil gerne føle sig sikre inden de udfører et køb, og det kan du opnå ved at uddanne omkring det bla. i din email markedsføring.

4. Automatiser din leadgenerering

Rigtig mange processer omkring leadgenerering kan være meget tung at udføre manuelt, og er ofte også tidsspild. Her kommer begrebet “Marketing automation” ind i billedet, og med marketing automation kan du automatisere hele processen fra indsamling af data til at dine kunder køber fra dig. Du kan også lave “stier” alt efter diverse handlinger dine besøgende har foretaget.

marketing automation

Hvis en besøgende f.eks. Har skrevet sig op til dit nyhedsbrev igennem en specifik side, så kan du sende mails relateret til denne specifikke side. Du kan også sende specifikke mails til besøgende der har en lav eller høj åbenrate på dine mails. Du kan altså forprogramere næsten hele forløbet inden du går i gang.

5. Skaler det der virker

Når du har fundet det framework der virker for dig, så er næste step at du skal skalere det, og øge mængden af leads i dit flow. Her skal du fortsætte med SEO optimeringen på de keywords du har set fungere, og du skal skabe mere content i stil med de mails der konverterer leads til køb.

Du vil hurtigt se en stor stigning i mængden af leads, og dermed også køb/henvendelser via din leadgenerering. Det er en no-brainer at have et godt flow ift. Leadgenerering, og derfor ser man også alle store webshops, blogs mm. Have et professionelt setup til deres leadgenerering.

Hvis du har nogle spørgsmål til leadgenerering, eller gerne vil øge mængden af organisk relevant trafik til din hjemmeside, så må du endelig kontakte os. Vi glæder os til at snakke med dig!