Anmod om gratis SEO-analyse

Domænet er omdrejningspunktet for SEO og i vores planlægning af den optimale strategi

De startede med en gratis analyse

Få en gratis skræddersyet SEO-analyse 🚀

  • Få et samlet overblik over jeres situation og potentiale
  • Baseret på erfaring fra mere end 3.000 analyser
  • Én times uforpligtende rådgivning med ekspert

Et godt samarbejde starter med indsigt

"Med indsigter i vores nuværende hjemmesidesituation, har vi fået virkelig brugbar vejledning til at skabe et stærkt fundament .."

Jacob Fischer-Nielsen
Head of B-Native, Advertising, Berlingske Media

"Vi har uden tvivl opnået fantastiske resultater ved at samarbejde med Bonzer. Vi har i den grad set positive forbedringer i vores resultater.."

Anders Thorup
CEO, Introdus

"Vi anbefaler Bonzer til alle, der har brug for hjælp til SEO for de er med al sandsynlighed de bedste i Danmark til netop det..."

Kasper og Mikkel Dissing
Indehavere, Ditur.dk

Bliv vores næste succes

Vores +50 specialister har hjulpet flere hundrede virksomheder med at blive fundet på Google og vi er klar til at hjælpe dig

Derfor skal du vælge en analyse

Det siger vores kunder

FAQ

Hvad er en SEO-analyse?

En SEO-analyse kan komme i mange afskygninger, lige fra en autogenereret SEO-analyse med begrænsede tilpassede indsigter til store, omfattende analyser. En SEO-analyse kan derfor ikke ses som en fællesbetegnelse for det samme slutprodukt uafhængigt af, hvor og hvordan man får den udarbejdet. Hos Bonzer har vi flere forskellige SEO-analyser, men vores mest populære - den gratis SEO-analyse, som vi har udarbejdet mere end 3.000 af - er en manuelt udarbejdet, skræddersyet analyse, hvor vores eksperter bruger 1-2 timer på at sammensætte de mest relevante indsigter for at forstå situationen, performance og potentiale for et givent domæne. Det er derfor også et krav fra vores side, at alle vores analyser gennemgås efter udarbejdelse, så vi kan sætte ord på vores findings.

Hvorfor er en SEO-analyse vigtig?

En SEO-analyse er vigtig at få udarbejdet regelmæssigt, og især hvis man ikke har et SEO-bureau tilkoblet, da den både giver indsigt om målgruppen, konkurrenterne og ens synlighed på diverse søgemaskiner. Udover at en SEO-analyse giver førnævnte indsigt og overblik, så kan den gode SEO-analyse hjælpe med at påpege fejl og muligheder, som man som virksomhed kan handle på alene, eller i samspil med et SEO bureau. Den er kort sagt vigtig fordi det er en nem måde at kortlægge hvordan man øger sin synlighed på diverse søgemaskiner overfor sin målgruppe.

Hvad kigges der på i en SEO-analyse?

Hos Bonzer kigger vi på mange forskellige parametre i vores gratis SEO-analyser. Da vores analyser er udarbejdet i hånden, og altid er skræddersyede kan det variere hvad der kigges på fra den ene analyse til den næste. I vores gratis SEO-analyser har vi også begrænset tid, og prioriterer derfor de indsigter der er mest relevante for den enkelte case.

Der bliver dog ofte kigget på elementer såsom:

Hvordan leveres den gratis SEO-analyse fra Bonzer?

Da vi udarbejder alle vores gratis analyser manuelt i hånden, er vores udarbejdelses- og leveringstid baseret på kapacitet og efterspørgsel. Vi har historisk set haft meget høj efterspørgsel på vores analyser, men kan på trods af dette oftest levere dem inklusiv en times gennemgang inden for 2-3 dage. Analysen leveres på et online- eller fysisk møde, hvor vi gennemgår analysen sammen, sætter ord på diverse indsigter og aspekter, og vender eventuelle spørgsmål begge parter måtte have. Vi forbeholder os dog altid retten til at afvise anmodninger som resultat af interessekonflikt, kapacitetsmangel eller af anden årsag.