Privatlivspolitik
Privatlivspolitik

Linkbuilding

Vi skaber autoritære domæner via data-drevet digital PR med fokus på kvalitet.

Linkbuilding i henhold til søgemaskiners retningslinjer og læserens interesse.

Hvad er Linkbuilding / Digital PR?

Linkbuilding bliver år efter år udnævnt som en af de vigtigste ranking factors, og det er med god grund. Det er nemlig den eneste disciplin, som man som udgangspunkt ikke kan perfektionisere uden professionel indblanden.

Mængden af troværdige og autoritære links skaber hjemmesidens backlink profile, og det er denne som kort sagt defirnerer en hjemmesides autoritet og hermed konkurrenceevner i søgeresultaterne.

Vi laver ikke links. Vi skaber historier, der bliver læst.

Vores tilgang til linkbuilding er kreativ og data-drevet. Med dataanalyse og proprietære teknikker, finder vi de absolut bedste linkmuligheder til jeres forretning.

Med digital PR og gode historier skaber vi troværdige, naturlige og autoritære links, der fortæller både søgemaskinerne og læsere, at I er en seriøs forretning.

Domæneautoritet

Enhver hjemmeside har en autoritet baseret på mængden og styrken af links fra andre domæner. Højrelevante links fra troværdige og autoritære domæner giver som regel den højeste domæneautoritet.

Jeres links skal ikke virke naturlige - de skal være naturlige.

Når vi laver linkbuilding for vores kunder, så er det med henblik på at skabe langvarige og skalerbare resultater. Det gør vi bl.a. ved at skabe naturlige links, der belønnes af søgemaskinernes nuværende algoritmer, og som sikrer siderne imod kommende algoritmeopdateringer.

Ved samtlige algoritmeopdateringer har én ting været til fælles for alle vores kunder: De er alle steget i rankings, fordi vi har været et skridt foran andre.

Vores kunder får ikke bare placeringer og trafik.

De får konverteringer.

Gratis SEO analyse