Seriøst SEO-bureau

Ambitiøse kunder

Vores hovedfokus er og bliver SEO. Det er i alt, vi gør og tænker, og derfor er skræddersyede, ambitiøse og innovative SEO-strategier vores kerneydelse. Med vores SEO-strategier hjælper vi virksomheder med at komme til tops på Googles organiske søgeresultater og blive synlige netop der, hvor målgruppen søger.

Vores historie

Bonzer opstod i Danmark i 2017 ud fra ideen om, at vi ville og kunne lave bedre SEO end de danske bureauer, der var ledende inden for SEO-feltet på det tidspunkt. Årene er gået, vi har indtaget Sverige og Norge, og med nu hundredevis af sucessfulde SEO-strategier og kundesamarbejder senere, har vi vist vores værd.

Men vi er langt fra færdige med at vise det værd. Der findes fortsat mange dygtige, ambitiøse virksomheder, vi endnu ikke har haft æren af at samarbejde med og skabe ambitiøse SEO-strategier for. Det er de virksomheder, vi vil møde og styrke gennem synlighed på toppen af Googles søgeresultater.

Den langsigtede og fornuftige marketingform

Enhver virksomhed med store ambitioner og vækstmål skal have muligheden for at få indfriet sit potentiale med SEO. Den mulighed giver vi. 

Vi lever og ånder udelukkende for SEO og de uendelig store muligheder for vækst, øget synlighed og virksomhedskendskab, der ligger i en skræddersyet SEO-strategi med udgangspunkt i den enkelte virksomheds situation, ambitioner og mål.

SEO er vores speciale og hjertebarn, fordi vi med SEO hjælper med at skabe holdbar synlighed på Google. Opnåede SEO-resultater er langvarige og forsvinder ikke i det sekund, der ikke er fuldt fokus på SEO-arbejdet. Har man ikke et vågent øje på resultaterne, og griber man ikke ind og vedligeholder dem, når Google kræver det, vil resultaterne selvfølgelig ikke vare for evigt. Men i modsætning til betalt marketing, hvor resultater forsvinder i det sekund, man stopper for betalingen, forsvinder SEO-resultaterne ikke fra den ene dag til den anden.


SEO er en langsigtet og fornuftig marketingform, der med de rette folk bag SEO-arbejdet kan tage jeres virksomheds salg, synlighed og kendsskab til helt nye højder.

SEO-præmissen: Mød kunder der, hvor de vil blive mødt

SEO er virksomheders mulighed for at møde kunder netop der, hvor de vil blive mødt: i det øjeblik, de går på Google for aktivt at lede efter en service eller et produkt eller for at få svar på spørgsmål.

De fleste betalte marketingformer opererer ud fra en anden præmis: en præmis, der handler om at nå ud til så stor en del af en målgruppe som muligt, uanset om de enkelte i målgruppen er på udkig efter den pågældende virksomhed eller ej.

Præmissen er en del anderledes med SEO. Her betaler man ikke for at få indhold ud til en målgruppe, hvoraf en stor andel slet ikke er interesserede i det, virksomheden har at tilbyde i det øjeblik, de møder indholdet. Med SEO bruger man i stedet ikke-betalt indhold til at nå en målgruppe i de forskellige faser af deres søgning, og man når dem i netop i de øjeblikke, hvor de faktisk vil blive mødt af en virksomhed med en service, et produkt eller et svar.

Bonzer er opstået ud fra netop den præmis og et ønske om at hjælpe alle ambitiøse virksomheder med øget synlighed, kendskab og i sidste ende vækst og flere kunder.

Skal vi snakke vækst via SEO?

Team Bonzer

Vi er et alsidigt team af de dygtigste specialister i branchen, og vi sørger for, at vores kunder får den organiske vækst, de fortjener.

Denmark

Norway

Sweden

Bonzer nyheder

Friske nyheder til at holde dig opdateret på din mest ønskede SEO-viden