Case

477.59% stigning i organisk trafik: Sådan fik vi det til at ske med Logpoint

Klient

Logpoint

Kategori

saas

Services

SEO

Konsulenter

Peter Madsen

Karolina Thor

Savner I mere organisk trafik og konverteringer?

Lad os kigge på jeres case, og se hvad der skal til for at I kan være mere synlige i jeres marked.

Vi så et betydeligt potentiale i at styrke vores SEO indsats, så vi kunne øge vores synlighed og leadgenerering på nogle meget konkurrenceprægede markeder. Samarbejdet med Bonzer har allerede taget vores SEO indsats til det næste niveau, og vi er virkelig spændte på det fremtidige samarbejde og de resultater, vi kommer til at se.

Nicolai Zerlang
VP Marketing, Logpoint

Vigtige resultater

  • Stigning i organisk trafik: 477.59%

  • Stigning i organiske konverteringer: 41.81%

  • Stigning i traffic value: 497.11%

  • Stigning i keywords på side 1: 238.97%

LogPoint og den imponerende vækst i deres SEO metrics

Vi startede samarbejdet med IT-sikkerhedsvirksomheden Logpoint i august 2020. Aftalen lød på at arbejde med SEO på det amerikanske marked for Logpoint, men allerede i oktober aftalte vi at udvide samarbejdet og lave SEO på både det amerikanske, danske, norske, svenske, franske og tyske marked.

Hvem er Logpoint?

LogPoint er en IT-virksomhed, der arbejder med cybersikkerhed, compliance, IT-systemer og business analytics. Logpoint tilbyder cybersikkerhedsforsvar til sikkerhedsteams verdenen over gennem deres moderne SIEM og UEBA løsninger. De arbejder med store kunder på tværs af mange forskellige industrier og lande.

I Logpoints kundebase finder man blandt andet Lanchester University, Region Värmland og Danish National Life Science Supercomputing Center (Computerome), som alle har implementeret en Logpoint løsning til håndtering af potentielle cybersikkerhedstrusler.

Hvilke resultater opnåede vi i vores arbejde med Logpoint?

LogPoints stigning i organisk trafik

For at få den organiske trafik til Logpoint til at stige, gik vi efter høj-relevante keywords med høj søgevolumen og kommerciel værdi på tværs af alle seks markeder, vi arbejder med SEO på. Og de positive effekter af dette er ikke til at tage fejl af.

Savner I mere organisk trafik og flere konverteringer? Få en gratis skræddersyet SEO-analyse her

Som I kan se, er trafikken til Logpoint side steget signifikant hver måned, siden vi startede samarbejdet. Sammenligner vi juni 2020 med juni 2021, ser vi intet mindre end en stigning i organisk trafik på 477.59.

Logpoints vækst i organiske konverteringer

Logpoints vigtigste konvertering at tracke på er, når besøgende indsender en formular til at booke en demo på Logpoints løsninger. Og væksten i denne konverteringstype er også meget fremtrædende; vi ser en flot stigning i indsendte formularer fra januar 2021 til juni 2021 på 41.81%.

Logpoints vækst i traffic value

Traffic value er et SEO metric, som viser ændringen i den tilsvarende værdi af den organiske søge-trafik, hvis denne trafik skulle være opnået gennem betalt annoncering. Vi har set en massiv stigning i Logpoints traffic value i især den seneste måned, og denne stigning ser ud til at fortsætte. Sammenligner vi traffic value fra starten af juli 2020 med starten af juli 2021, ser vi en stigning i traffic value på hele 497.11%.

LogPoints stigning i keywords på side 1

Vi ser også en imponerende vækst i keywords på side 1 for Logpoint. Da vi started i agust 2020, rankede Logpoint på 136 keywords på side 1. I starten af juli 2021, ranker Logpoint på 461 keywords på side 1. Det betyder, at vi ser en stigning på intet mindre end  238.97% i løbet af den 11 måneders periode, vi indtil videre har samarbejdet med Logpoint om en stærk SEO indsats.

Mangler I overblik over jeres SEO-situation og potentiale? Få en gratis skræddersyet SEO-analyse her

Hvordan opnåede vi resultaterne?

Ambitiøs international SEO strategi

Som nævnt tidligere, skød vi gang i en international SEO strategi med Logpoint i oktober 2020. Logpoint ønskede at blive mere synlig på både det amerikanske, danske, norske, svenske, franske og tyske marked, og derfor udvidede vi i oktober vores oprindelige amerikanske SEO strategi til at omfatte flere markeder. Logpoint havde på dette tidspunkt allerede en stærk hjemmeside med sprogversioner på både engelsk, fransk og tysk, men de havde ikke danske, norske eller svenske sprogversioner af deres hjemmeside. Oprettelsen af disse sprogversioner var en fundamental del af vores overordnede SEO strategi, da sprogversionerne var nødvendige for at kunne ranke lokalt på vigtige keywords i de forskellige markeder.

Teknisk SEO: sprogversioner og Core Web Vitals

Noget af det første tekniske SEO arbejde, vi gik i gang med, var at skabe en dansk, svensk og norsk sprogversioneret del af Logpoints oprindelige hjemmeside. Vi oprettede menubarer for hver af de manglende sprogversioner, så vi kunne fylde oversat tekst og markedspecifik content ind på de nye sider. I samarbejde med Logpoints udvikler fik vi også taget hånd om og ændret en del på Logpoints Core Web Vitals, så deres side ville stå så teknisk stærkt som muligt og have de rette forudsætninger for at kunne ranke på vigtige keywords på alle de ønskede markeder.

Skræddersyede strategier

Da ingen markeder er ens, lavede vi ikke den præcis samme SEO strategi på tværs af alle markederne. Vi lavede i stedet specifikke content planer for hvert marked, så vi fik skabt markedsspecifik content med høj lokal søgevolumen og kommerciel værdi. Nogle af vores valgte linkbuilding strategier blev brugt på tværs af markederne, men vi så også stort potentiale i at skræddersy bestemte linkbuilding taktikker til specifikke markeder.

Linkbuilding fokus på tværs af alle markederne

Vores linkbuilding tilgang til alle markederne har været og fortsætter med at være fokuseret omkring produktion af niche content, som er relevant for den bredere målgruppe, og at gribe fat i opståede tilfælde af fx cyberangreb på virksomheder på de enkelte markeder. For at kunne lave effektiv linkbuilding har vi også fokuseret meget på at producere content, som er mere forståligt end det typiske content fra en IT-virksomhed. Vi har også tilføjet specifikke eksempler på fx cyberangreb for at gøre content mere interessant for målgruppen, vi ville nå.

Markedsspecifikke linkbuilding-taktikker

Det har givet mening at skræddersy vores linkbuilding strategier på nogle af markederne, vi arbejder på med Logpoint. Vi så fx en spændende mulighed på det tyske marked for at producere content og køre linkbuilding på emnet SAP security (Systems, Applications, Products) - et stort emne i især Tyskland.

Derudover så vi en god mulighed for gæsteblogging på både det amerikanske og danske marked, og derfor har netop gæsteblog taktikken været et fokus her.

Skal I være vores næste succes-case? Start med en gratis skræddersyet SEO-analyse her

Lad os vise jer en SEO strategi som kan tage jer til det næste niveau

Et kort møde, hvor vi gennemgår jeres position i markedet og præsenterer mulighederne.