CONTENT

Godt indhold skaber relationer. Relationer er baseret på tillid. Tillid skaber vækst.

Med fokus på konvertering, skaber vi indhold der rangerer i søgemaskiner og giver jer nye kunder.

Hvad er (godt) content?

Godt content skal leve op til søgehensigten. De besøgende fra Google leder efter noget bestemt. Det skal I som virksomhed leve op til for at rangere. Vi sørger her for, at I kan levere det relevante og værdigivende svar.

Hos Bonzer hjælper vi jer med at skabe forførende og nyttigt indhold, der øger jeres trafik – samtidig med I bliver til de mest autoritære stemmer i søgeresultater inden for de specifikke områder, som I opererer i.

Ved at skabe indhold, der sætter modtageren i fokus, skaber vi topplaceringer på søgemaskinen. Topplaceringer der tiltrækker og engagerer nuværende samt kommende kunder.

Vi konverterer retorik til målbar omsætning.

Hos Bonzer er content i form af tekstforfatning og visuelt indhold en del af vores DNA. Det indgår i stort set alle vores projekter – og kvaliteten af vores arbejde får os til at stå ud for normen.

Målet med indholdet er altid at leve op til søgehensigten og derved drive relevant trafik til jeres hjemmeside. Indholdet skal ikke kun designes for at tilfredsstille en søgealgoritme – det skal designes til mennesker. Dette gør vi med webtekster og målrettet content marketing.

Content marketing er indholdsbaseret markedsføring. Det er en strategisk metode, hvor I deler ud af jeres viden, ekspertise og erfaring for at hjælpe målgruppen. Det efterlader et godt indtryk hos brugeren, så jeres troværdighed bliver styrket, og de besøgende får lyst til at købe jeres produkter eller ydelser.

Content marketing

Content marketing er en af de mest undervurderede discipliner inden for SEO. Desværre, flyder internettet over med dårligt indhold, herunder tunge SEO-tekster, der ikke lever op til søgehensigten, er upræcise og uden værdi for både læser og afsender.

Det udnytter vi på daglig basis til vores kunders fordel gennem målrettede content-analyser, der ligger til grund for værdigivende indhold.

Vi arbejder ikke i blinde. Når vi producerer indhold for en kunde, er det altid med afsæt i strategi og konkret data om brugernes søgeadfærd. Det sikrer, at vi kan levere indhold, der skaber nytte for de besøgende – og resultater for jeres virksomhed.

Vi laver content, der tilfredsstiller søgehensigten
– uanset genren

Indhold til SEO er kun godt, hvis det besvarer spørgsmålet bag søgningen.

Vi sørger derfor altid for, at vores kunders indhold – uanset om der er tale om en blogartikel, en landingsside eller en salgstekst – er retvisende, læsevenligt og lever op til søgehensigten.
Vi laver bl.a content, der dækker over:

  • Landing Pages – på kategorier, produkter og brands Salgtekster skal sælge. Men for at gøre det, skal de først kunne findes. Vi optimerer alle teksterne efter principper fra UX, som øger interaktion uanset målgruppen
  • Artikler – Vi skriver blogindlæg, pressepitches og skaber fyldestgørende content hubs, der driver relevant trafik til jeres hjemmeside
  • Infografikker – Godt design, Infografikker og interaktivt indhold øger engagement på jeres side – og kan føre til backlinks, der styrker jeres sides autoritet i Googles øjne.

Vi taler jeres sprog

Selvom man kan vinde tillid og autoritet på søgemaskinen, er det ikke altid ensbetydende med, at det sker i et sprog, som I associerer jer selv med.

Derfor gør vi en stor dyd ud af at indholdet lyder som jer, hvorfor vi fastlægger tone-of-voice allerede i starten af samarbejdet. Via content briefs sørger vi sammen for, at al indhold står i tråd med jeres værdier og brand som helhed.

På den måde skabes en bæredygtig vækst med udgangspunkt i jeres vision.

Vores kunder får ikke bare placeringer og trafik. De får konverteringer..

Bonzer nyheder

Friske nyheder til at holde dig opdateret på din mest ønskede SEO-viden