CONTENT

Godt indhold skaber relationer. Relationer er baseret på tillid. Tillid skaber vækst.

Vi skaber indhold, der får jeres side til tops på søgemaskinerne og gør jer synlige for nye kunder.

Hvad er godt content?

Godt content skal leve op til søgehensigten på de søgeord, det er målrettet mod. Jeres målgruppe leder nemlig altid efter noget bestemt, når de sætter sig bag tasterne og begynder at søge på Google. Det er derfor helt essentielt, at jeres content lever op til den rigtige søgehensigt, hvis I vil nå Googles side 1 og tiltrække flere nye kunder.

 

Content marketing

Content marketing er en af de mest undervurderede discipliner inden for SEO. Desværre flyder internettet over med dårligt indhold, herunder tunge SEO-tekster, der ikke lever op til søgehensigten, og som er upræcise og uden værdi for både læser og afsender.

Dét gør sig ikke gældende for de kunder, vi samarbejder med og producerer content for. Gennem målrettede content-analyser finder vi frem til virksomhedsrelevant og værdiskabende content, og med udgangspunkt i jeres virksomhedsstrategi og viden om jeres målgruppes søgeadfærd, producerer vi content med de helt rette forudsætninger for at nå til tops på Google.

Vi konverterer retorik til organisk synlighed og konverteringer

Med gennemarbejdet, velskrevet og helt rigtigt vinklet content sørger vi for præcis det content, der får jer til tops på Google, og som jeres målgruppe er på jagt efter i deres online søgen. Og med vores content bliver I ikke bare mere synlige – I får også flere konverteringer.

Vi laver skriftligt og visuelt content, der
tilfredsstiller søgehensigten – uanset genren

Content til SEO er kun godt, hvis det besvarer spørgsmålet bag de enkelte søgninger.

Vi sørger derfor altid for, at vores content er velinformerende, læsevenligt og ikke mindst målrettet søgehensigten.

Og dét gør sig gældende i alt vores content; uanset om det er skriftligt content i form af blogindlæg, content til en landing-side eller en produktside, eller om det er visuelt content i form af infografikker, brandbaserede billeder eller grafiske CTA’er.

Vi taler jeres sprog

Selvom man med velskrevet content kan vinde tillid og autoritet på søgemaskinen, er det ikke altid ensbetydende med, at det sker i et sprog, som I associerer jeres virksomhed med.

Derfor gør vi en dyd ud af at udvikle content baseret på jeres tone of voice, værdier og brand som helhed, og I får altid mulighed for at gennemlæse content og godkende, inden det kommer ud og leve på jeres side.

Vores kunder får ikke bare placeringer og trafik. De får konverteringer.

Bonzer nyheder

Friske nyheder til at holde dig opdateret på din mest ønskede SEO-viden