Teknisk SEO

Du får ikke succes med SEO uden et solidt fundament. Det fundament er teknisk SEO.

Alle hjemmesider oplever fejl. Her har mere end 90% af hjemmesider, som vi analyserer, desperat brug for teknisk optimering. En optimering som er afgørende for at opnå resultater på søgemaskinen.

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO er en proces, hvori man konfigurerer en hjemmesides elementer, så den potentielle synlighed på søgemaskinerne maksimeres. Man løser derfor fejl ved at forbedre hjemmesidens opsætning til formål at øge brugeroplevelsen (UX).

Med andre ord, så skaber god teknisk SEO altså forudsætningerne for, at jeres hjemmeside kan blive indekseret efter ønske og hermed rangere i søgeresultaterne.

Listen over klassiske tekniske SEO-fejl er lang…

  • Dårlig taksonomi
  • Langsomme sider
  • Hreflang-fejl
  • Døde sider (404-fejl)
  • Duplicate sider uden canonical
  • Mangel på sidetitler og meta beskrivelser
  • Unødvendig brug af crawl budget

Og mange, mange flere.

Den tekniske analyse er en forudsætning

Inden jeres hjemmeside kan optimeres, skal vi først grundigt analysere den tekniske opbygning. Vi ser bl.a. på sidens taksonomi, hastighed, brugervenlighed og en lang række andre vigtige punkter.

Den proces gentager vi løbende for alle kunder. Det er med til at sikre, at siden altid er up-to-date og giver de bedste forudsætninger for resten af vores indsats. Hvis der opstår fejl eller problemer, fanger vi dem derfor næsten øjeblikkeligt.

Sådan arbejder vi med teknisk SEO

God teknisk SEO kræver dygtige og professionelle webudviklere. Hos Bonzer kan I samle jeres content marketing, linkbuilding og teknisk SEO ét sted. På den måde garanterer vi, at alle elementer i SEO spiller sammen, da de er afhængige af hinanden.

I jeres opstartsforløb laver vi en dybdegående analyse af hjemmesiden. Her kortlægger vi problemer og eventuelle udfordringer, der kræver en teknisk udbedring. Når analysen er færdig, går vores egne webudviklere enten selv i gang med at forbedre siden, eller vi agerer rådgivning for jeres interne udviklerteam. Hvis I ikke har jeres egne webudvikler, er det ofte en god investering at delegere opgaven til os, da vi i forvejen kender hjemmeside ud og ind og kan hurtigt løse opgaver, der eller kunne være dyre at outsource.

En opgave vi med succes påtager os for vores kunder, da vi altid følger algoritmeopdateringer på søgemaskiner som Google. Derfor kender vi også til fremtidige tekniske opdateringer før andre.

Vores kunder får ikke bare placeringer og trafik. De får konverteringer..

Bonzer nyheder

Friske nyheder til at holde dig opdateret på din mest ønskede SEO-viden