Privatlivspolitik
Privatlivspolitik

SEO Tekster

Udgivet d. 10. oktober 2017 af Ulrich Svarrer ・ 3 min read

SEO Tekster

Hvad er SEO tekster?

SEO tekster er i bund og grund content på ens hjemmeside. Al den tekst der står på ens side er i og for sig SEO tekster. Når Google crawler ens side, så tager de al tekst i betragtning. Man skal derfor have styr på al ens content, og sørge for at det er SEO optimeret.

Hvorfor er SEO tekster vigtige?

Hvis man gerne vil have relevant trafik på ens hjemmeside, er det super vigtigt at optimere sine tekster, så de passer med de keywords, man gerne vil ranke på. SEO kan være meget teknisk og nørdet, men i bund og grund handler det bare om at skrive relevant indhold, der er brugbart for ens læsere. Hvis man driver en hjemmeside der sælger sko, og laver en guide til valg af skostørrelse, så giver det god mening, at ordet “skostørrelse” bliver nævnt gentagende gange i artiklen, da det er det artiklen omhandler, og dét brugeren gerne vil vide noget om. Det kan dog være svært at vide præcist, hvor mange gange man skal nævne sit keyword, hvor det skal indgå, og hvordan ens artikel skal være opbygget.

I bund og grund er SEO tekster meget vigtige for at komme frem i søgeresultaterne, når folk søger på Google, og den der ligger øverst, er den med den mest troværdige side, og det mest relevante indhold.

Hvilke keywords skal jeg bruge i mine tekster?

Når du skriver dine SEO tekster, skal det som nævnt være med henblik på at skabe noget relevant indhold, og ikke blot for at få mere trafik. Hvis du sætter dig i din besøgendes sted, er det nemt at forestille sig, hvad man har brug for at vide. Hvis vi tager fat i eksemplet med webshoppen, der sælger sko igen, så er det meget vigtigt, at man tænker på 2 ting inden, man begynder at udgive sine artikler:

  1. Hvilke keywords er der meget trafik på?
  2. Hvordan kan jeg lave noget relevant indhold der hjælper folk til at finde de sko som de søger.

Efter du har gjort disse 2 ting, så kan du begynde at udforme dine artikler. Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder ud af hvilke keywords, der er meget trafik på, så kan du enten få hjælp fra nogen som os til at lægge din strategi, eller du kan også komme med nogle antagelser. En antagelse kunne være, at der er mange, der søger efter “Skostørrelser”.

Jeg kan fortælle, at der er ca. 3.500 månedlige søgninger, og 4.100 klik på dette søgeord.

Hvis man har en troværdig side, og skriver en rigtig god artikel om skostørrelser, kan man få rigtig meget relevant trafik på ens side, som man enten kan konvertere til et nyhedsbrev eller ens forside.

Det lyder måske en del nemmere, end det faktisk er, der er også andre faktorer såsom konkurrence der spiller ind. Hvis alle de store webshops også har skrevet en rigtig god artikel om skostørrelser, der er meget relevante, så kan det være svært at komme på side 1 uden professionel hjælp.

Vi ønsker dig held og lykke med dine SEO tekster, og du må endelig henvende dig, hvis du har brug for ekspert hjælp ift. SEO. Vi hos Bonzer vil meget gerne tage en uforpligtende dialog, hvor vi kan fortælle om, hvordan vi kan hjælpe din forretning 👍

Bliv klogere på online marketing