CONTENT

Godt indhold skaber relationer. Relationer er baseret på tillid. Tillid skaber vækst.

Vi skaber indhold, der får jeres navn til tops, og gør jer synlige, der hvor efterspørgslen er.

content service

Hvad er godt content?

Godt content - indhold - skal leve op til søgehensigten baseret på de søgeord og emner, det er målrettet mod. Jeres målgruppe leder nemlig altid efter noget bestemt, når de sætter sig bag tasterne og begynder at søge. Det er derfor helt essentielt, at jeres content lever op til den rigtige søgehensigt, hvis I vil engagere flere nye kunder gennem Google.

Content marketing

Content marketing er en af de mest undervurderede discipliner inden for SEO. Desværre flyder internettet over med dårligt indhold, herunder tunge SEO-tekster, der ikke lever op til søgehensigten, og som er upræcise og uden værdi for både læser og afsender.

Dét gør sig ikke gældende for de kunder, vi rådgiver og producerer content for. Gennem målrettede analyser udarbejder vi virksomhedsrelevante og værdiskabende content planer, og med udgangspunkt i jeres virksomhedsstrategi - og viden om jeres målgruppes søgeadfærd - producerer vi indhold, der kan nå ambitiøse målsætninger. Indhold der både matcher jeres målgruppe og brand som helhed.

Vi konverterer retorik til organisk synlighed og konverteringer

Med gennemarbejdet, velskrevet og helt rigtigt vinklet content sørger vi for præcis det content, der får jer til tops på Google, og som jeres målgruppe er på jagt efter i deres online søgen. Og med vores content bliver I ikke bare mere synlige – I får også flere konverteringer.

Vi laver skriftligt og visuelt content, der tilfredsstiller søgehensigten – uanset genren

Content til SEO er kun godt, hvis det besvarer spørgsmålet bag de enkelte søgninger og fanger brugeren.

Vi sørger derfor altid for, at jeres content er velinformerende, læsevenligt og ikke mindst målrettet jeres brugere.

Dette gør sig gældende i alt vores content; uanset om det er skriftligt i form af blogindlæg, content til en landingsside eller produktside eller om det er i form af visuelt content (infografikker, billeder, videoer eller grafiske CTA’er som eksempler).


Vi taler jeres sprog

Selvom man med velskrevet content kan vinde tillid og autoritet på søgemaskinen, er det ikke altid ensbetydende med, at det sker i et sprog, som I associerer jeres virksomhed med.

Derfor gør vi en dyd ud af at udvikle content baseret på jeres tone of voice, værdier og brand som helhed, og I får altid mulighed for at gennemlæse content og godkende, inden det kommer ud og leve på jeres side.

Savner I mere organisk trafik og konverteringer?

Lad os kigge på jeres case, og se hvad der skal til for at I kan være mere synlige i jeres marked.