Case

SimplyJob fik 1138% flere keywords på side 1 på syv måneder

Konsulenter

Peter Madsen

Savner I mere organisk trafik og konverteringer?

Lad os kigge på jeres case, og se hvad der skal til for at I kan være mere synlige i jeres marked.

Key results

 • Stigning i keyword rangeringer på side 1: 1.138%

 • Stigning i månedlig trafik: 351%

 • Stigning i impressions: 781%

Siden august 2020 har vi arbejdet med at udbygge og optimere SimplyJobs synlighed via organiske søgeresultater. Dette arbejder har betydet, at SimplyJob i dag ligger i toppen af Google på afgørende keywords som: ufaglært job, deltidsjob over 18 og studiejob Odense.

I denne case ser vi nærmere på, hvordan vi i fællesskab har opnået disse resultater:

 • Stigning i organiske keywords

 • Stigning i månedlig organisk trafik

 • Stigning i impressions (synlighed på Google)

Afslutningsvis opsummerer vi, hvad vi har gjort, og hvilken effekt det har haft. Der vil formentlig være et par gode SEO tips, som jeres virksomhed også kan bruge.

Men allerførst…

Hvem er SimplyJob?

SimplyJob er Danmarks største jobportal til unge under 35 år. Det gør i særlig grad platformen ideel til virksomheder med ledige deltidsjobs, studiejobs og ufaglærte jobs.

På SimplyJob kan alle virksomheder oprette gratis jobannoncer, indkalde kandidater til samtale og på den måde bevare overblikket over rekrutteringsprocessen.

Samtidig kan kandidater nemt finde og ‘swipe’ sig til en masse spændende ledige jobs, bl.a. indenfor butik, salg, studiejobs, elevpladser og meget mere. Det tager under 1½ minut at oprette en profil i deres app og så er den jobsøgende ellers klar til at finde sin næste arbejdsplads.

Med det sagt, så lad os tage et kig på de resultater som vi i fællesskab har opnået.

Stigning på 1.138% i organiske keywords på side 1

På grafen herover ses udviklingen i antallet af organiske keywords, som SimplyJob rangerer på. En stigning på 1.138% fra 62 tilbage i august 2020 til 765 i marts 2021.

Den gode nyhed er, at kurven fortsat er stigende og at potentialet fortsat er enormt. Hvis vi tager udgangspunkt i den samlede mængde af organiske keywords som SimplyJob rangerer på (placering 1-100), så er denne steget med 1.538% siden opstarten af samarbejdet tilbage i august 2020.

Det er dog på side 1 i Google, at det for alvor bliver sjovt. Derfor er det også glædeligt at se, at stadig flere relevante keywords går fra placering 11-100 og ind i top 10.

Stigningen i antallet af keywords på side 1 har også betydet en markant stigning i antallet af månedlige besøgende via organisk trafik.

Stigning i månedlig organisk trafik

Siden starten af samarbejdet i august 2020 har det månedlige antal af besøgende gennem organisk trafik været stigende. Fra 1.916 besøgende i august til 8.649 i februar 2021.

Sammenligner vi den organiske trafik i februar 2021 med februar 2020, var der en stigning på 776% i antallet af besøgende.

Stigning i månedlige impressions på Google

I takt med at flere keywords kommer på side 1 stiger antallet af månedlige impressions (visninger) ligeledes. Impressions angiver, hvor mange gange en bruger er blevet eksponeret for et link til et af domænets URL’er i søgeresultaterne.

Det er de mange nye rangeringer på side 1 på relevante keywords, der gør at så mange nye brugere finder SimplyJob organisk.

Hvad har vi gjort? Hvad er hemmeligheden bag disse resultater?

 • Hjemmesidens URL-struktur er blevet udvidet med nye landingpages til de specifikke keywords, som vi udvalgte i samarbejde med SimplyJob i begyndelse af perioden.
  Effekt: SimplyJob rangerer på 765 keywords på side 1. 99 keywords er i top 3.

 • Domænets autoritet er blevet styrket gennem relevante, autoritative og troværdige links.
  Effekt: Odense Kommune, Slagelse Kommune og Aarhus Kommune linker til Simplyjob.dk. Domain Rating er gået fra 22 til 28.

 • Løbende rådgivning og sparring på, hvordan vi kunne styrke subdomænet via en optimeret brugeroplevelse (UX).

Det skal naturligvis understreges, at hver kunde hos Bonzer er forskellig, og at vi tager udgangspunkt i netop jeres case og nuværende performance. Så vi tilpasser Bonzers interne ressourcer så de matcher jeres ønsker og behov bedst muligt.

Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Bonzer. De er professionelle og dygtige hele vejen igennem. Bonzer har stor andel i, at vores organiske trafik er steget med x 8 på kun 1 år.

Rasmus Ulveman, CEO & Partner, SimplyJob

Lad os vise jer en SEO strategi som kan tage jer til det næste niveau

Et kort møde, hvor vi gennemgår jeres position i markedet og præsenterer mulighederne.