Case

Sådan stormer Female Invest frem på Google med ny investeringsordbog  (824% løft i trafikværdi)

Klient

Female Invest

Kategori

service

Services

SEO

Konsulenter

Nemi Nødskov

Nicklas Andersen

Savner I mere organisk trafik og konverteringer?

Lad os kigge på jeres case, og se hvad der skal til for at I kan være mere synlige i jeres marked.

Female Invest besluttede sig i november 2021 for at skyde gang i en SEO-strategi, der skulle få dem til tops på Google på vigtige investeringsrelaterede organiske søgeord. De opnåede resultater på de nu omkring 11 måneders SEO-arbejde åbner vi op for her.

Casen kommer omkring:

  • Kort om Female Invest: Hvem er de?

  • SEO-strategien: Investeringsordbog, domænesammenlægning og brand mentions-indsats

  • Organiske søgeord har fået et gevaldigt nøk opad: stigning på +230%

  • Organiske visninger er fordoblet

  • +800% højere trafikværdi

Bonzer har hjulpet os med at forstå helheden af SEO. Sammen har vi opbygget og udviklet et website, der på to år har været med til at seksdoble vores medlemstal og udbrede vores mission til hele verden. Det har været et meget givende samarbejde

Alexander Westerby
Paid Social Specialist

Female Invest: Finansiel ligestilling og investeringsoplysning i fokus

Startskuddet til Female Invest var et møde mellem tre ambitiøse kvinder, der alle havde oplevet at føle sig alene i mødet med investeringer. Deraf opstod Female Invest først som et hobbyprojekt, men hurtigt udviklede det sig til mere. I dag er Female Invest til stede i +80 lande, hvor de kæmper for finansiel ligestiling.

SEO-strategi: Investeringsordbog, domænesammenlægning og brand mentions-indsats

Female Invest havde ved opstart af samarbejdet fuld fart på og havde brug for en solid SEO-indsats for at støtte op om deres hurtige udvikling. Dét skulle en effektiv SEO-strategi igangsættes for at ændre.

Omfattende investeringsordbog og thought leadership

Fokus for strategien har siden november været og er fortsat fokuseret omkring især at gøre Female Invest til thought leaders/eksperter inden for investeringsområdet på Google. En af de mest effektive veje dertil har været udviklingen af en omfattende investeringsordbog.

Med ordbogen får Female Invest mulighed for at nå organiske topplaceringer på Google på alle investeringsfokuserede søgeord, som fremgår i ordbogen.

Sammenlægning af domæner

Ved opstart af SEO-arbejdet havde Female Invest tre seperate domæner: femaleinvest.com, femaleinvest.co.uk og femaleinvest.dk. De tre domæner fik vi i fællesskab samlet under ét domæne: det nuværende femaleinvest.com med to sprogvariationer.

Domænesammenlægningen blev fuldendt i slutningen af januar, og siden da har Female Invest haft én hjemmeside, de løbende kan optimere og give værdi videre fra til de to sprogversionerede sider. Samtidig kan de arbejde målrettet med at optimere de sprogvarierede sider mod landespecifikke søgninger relateret til bl.a. søgeord i investeringsordbogen.

Linkbuilding-strategi: Brand mentions

Da sammenlægningen af Female Invests tre domæner var i hus, gik linkbuilding-arbejdet for alvor i gang. Der fandtes på det tidspunkt en stor mængde artikler, pressemeddelelser og andet online materiale, hvor Female Invest blev nævnt men ikke linket til.

Fordi stærke eksterne links er med til at øge en hjemmesides domæneautoritet - og dermed stå stærkere i Googles øjne - var forsøget på at skaffe links ud fra de brand mentions oplagt at rykke på.

I perioden februar til og med maj 2022, hvor indsatsen kørte, fik Female Invest 20 stærke links fra artikler om dem fra fx Dansk Industri, Finansforbundet og Bureaubiz. Linkbuilding-strategien fik Female Invests domæneautoritet til at stige fra 32 til 51.

Organiske søgeord har fået et gevaldigt nøk opad: stigning på +230%

Effekten af SEO-strategien og de udvalgte fokusområder viser sig især i det antal organiske søgeord, Female Invest nu er på Googles side ét med.

I marts 2022, hvor domænesammenlægningen var i mål, var Female Invest på side ét med 65 organiske søgeord. Herefter tog udviklingen for alvor fart, og i dag lyder antallet af organiske side ét søgeord på 217. Det svarer til en stigning på 233,85%.

Organiske visninger er fordoblet

Flere organiske søgeord på Googles side ét er ofte også lig med mere organisk synlighed - altså hvor ofte en side bliver set af på søgemaskinerne på baggrund af organiske søgninger. Og dét er ingen undtagelse for Female Invest:

Data er her taget fra Google Search Console, hvor vi ser, at Female Invest i marts 2022 fik 97.000 organiske visninger. I august 2022 var det tal steget til 200.000 - svarende til en stigning på 106,19%

+800% højere trafikværdi

Trafikværdi siger noget om værdien af en sides organiske trafik, og hvad det ville have kostet at få den trafik gennem PPC. For Female Invest ser vi, at den værdi siden domænesammenlægningen i marts 2022 hurtigt har udviklet sig i den rigtige opadgående retning:

Trafikværdien for Female Invests side er siden marts steget 824,23% og er gået fra at være 111$ til nu at ligge på 1.037$

Lad os vise jer en SEO strategi som kan tage jer til det næste niveau

Et kort møde, hvor vi gennemgår jeres position i markedet og præsenterer mulighederne.