Case

Sådan fik Psykiatri Plus 164% flere besøgende fra organisk trafik

Konsulenter

Nicklas Andersen

Thomas Bogh

Savner I mere organisk trafik og konverteringer?

Lad os kigge på jeres case, og se hvad der skal til for at I kan være mere synlige i jeres marked.

Key results

  • 108.7% flere keywords på side 1

  • 171.79% flere totale organiske keywords

  • 164.81% flere besøgende fra organisk trafik

1. maj 2021 indledte vi et SEO-samarbejde med Psykiatri Plus: en af Danmarks største private virksomheder inden for socialpsykiatrien. Psykiatri Plus kom til os med et ønske om at blive stærkere og mere organisk synlige på keywords relateret til især psykiatriske vikarydelser, og dét har vi hjulpet dem med. I casen her viser vi dig de hidtil opnåede resultater og giver dig indblik i strategien bag dem. God læsning!

Casen kommer omkring:

  • Hvem er Psykiatri Plus?

  • Stigning i keywords på side 1

  • Stigning i det totale antal keywords

  • Stigning i besøgende fra organisk trafik

  • Hvordan opnåede vi resultaterne?

Hvem er Psykiatri Plus?

Psykiatri Plus har eksisteret siden 2000 og er som nævnt en af Danmarks største private virksomheder inden for socialpsykiatrien. Psykiatri Plus driver to virksomheder: Psykiatri Plus Bosteder og Psykiatri Plus Omsorg. Bosteder er hjem for borgere med psykiske lidelser, og Omsorg er en specialiseret leverandør af individuelle ydelser inden for socialpsykiatrien, der stiller vikarer til rådighed for det offentlige og det private socialpsykiatriske behandlingssystem. Vores SEO-samarbejde med Psykiatri Plus har centreret sig omkring Omsorg delen og keywords relateret til den del af Psykiatri Plus’ side, og lad os nu præsentere dig for de hidtil opnåede resultater.

Stigning i keywords på side 1

Øget synlighed på Google kræver flere keywords på Googles side 1: siden, hvor Google-brugere finder dét, de er på udkig efter i deres digitale søgen. Derfor har et stort fokus i SEO-arbejdet på Psykiatri Plus’ side været at arbejde målrettet mod flere keywords på side 1. Og dét er vi lykkedes med:

Ser vi på 1. maj 2021, var Psykiatri Plus til stede med 46 keywords på Googles side 1. Per 23. februar 2022 er det tal steget til 96, og stigningen lyder derfor på intet mindre end 108.7%. Blandt de keywords, Psykiatri Plus nu er på side 1 med, er mange af de forretningskritiske af slagsen, fx ‘psykiatriens vikarcenter’ og ‘sygeplejestuderende job’.

Stigning i det totale antal organiske keywords

Selvom flere keywords på side 1 er et vigtigt mål at stræbe efter, når man arbejder med SEO, så er det totale antal organiske keywords også værd at kigge på - altså keywords, der befinder sig på side 1-100 på Google. Når en side begynder at være til stede på Google med flere og flere totale organiske keywords, er det nemlig ofte et tydeligt tegn på, at Google anerkender siden, og at flere keywords inden længe vil nå den vigtige side 1. For Psykiatri Plus har vores SEO-arbejde også resulteret i flere totale organiske keywords:

Ved dagen for opstart af samarbejdet, den 1. maj 2021, havde Psykiatri Plus 312 totale organiske keywords på Google. Den 23. februar, næsten 10 måneder senere, er antallet af totale organiske keywords steget til 848. Stigningen er her på 171.79%.

Stigning i besøgende fra organisk trafik

Når flere organiske keywords når Googles side 1, ses typisk også en stigning i besøgende fra organisk trafik. Keywords på side 1 er nemlig de klart mest synlige for Google-brugere, og det er keywords på side 1, der skaber organiske klik og besøgende til en side. En stigning i besøgende fra organisk trafik ser vi bestemt også for Psykiatri Plus med udgangspunkt i data fra Google Search Console:

I maj måned 2021, den første måned af samarbejdet, fik Psykiatri Plus 1006 besøgende fra organisk trafik. Tallet for januar 2022, den seneste fulde måned at tracke på, lyder på hele 2664. Stigningen, vi her ser, er altså på hele 164.81%.

Helt fra starten af vores samarbejde med Bonzer er vi blevet vejledt på bedste vis, og der er blevet lyttet til vores ønsker og udfordringer. Bonzer har hjulpet os med SEO hele vejen rundt - content, linkbuilding og teknisk SEO. Vi har fået lige den hjælp, vi har haft brug for. I takt med at vi har udviklet os på SEO-delen, har Bonzer også hele tiden sørget for, at vi har set og ikke mindst ser ind i nye udviklingsmuligheder.  Vi har følt os i trygge hænder hele vejen igennem et rigtig godt samarbejde."

- Mai Christensen - Marketingkonsulent i Psykiatri Plus Omsorg

Hvordan opnåede vi resultaterne?

Socialpsykiatrisk målrettet content

Et stort fokus i SEO-strategien for Psykiatri Plus har været at få produceret content målrettet de socialpsykiatriske relaterede keywords, Psykiatri Plus kom til os med et ønske om at blive mere synlige på. Det har fx været at optimere eksisterende content til Psykiatri Plus’ omsorgsside for kunder mod keywords som ‘psykiatrisk vikarbureau’. Det har også indebæret at producere nyt content til blandt andet en side målrettet keywords som ‘sygeplejestuderende job’ og en side målrettet keywords som ‘paragraf 85 bostøtte.

Teknisk SEO fokus

Derudover har vi haft fokus på at løfte Psykiatri Plus’ side på den tekniske front, så den havde de helt rette tekniske forudsætninger for at blive anerkendt af Google. Med hjælp fra Psykiatri Plus’ interne tekniske kompetencer er vi kommet godt i mål med dét, og vi påbegynder inden længe det næste tekniske projekt: at få splittet Psykiatri Plus Omsorg delen og Psykiatri Plus Bosted delen fra hinanden, så de i højere grad fremstår som de to forskellige virksomheder, de er.

Det gode samarbejde baner vejen

Gode SEO-resultater er ofte et resultat af et godt samarbejde, og det er i den grad også gældende i vores samarbejde med Psykiatri Plus. Folkene bag Psykiatri Plus er gode til at holde os opdaterede på nye virksomhedsinitiativer, som vi muligvis kan bruge i SEO-arbejdet, og de har fuld tiltro til, at de SEO-ideer, vi kommer med, vil gavne dem. Dét har gjort og gør fortsat samarbejdet med Psykiatri Plus til et effektivt og stærkt et af slagsen.

Lad os vise jer en SEO strategi som kan tage jer til det næste niveau

Et kort møde, hvor vi gennemgår jeres position i markedet og præsenterer mulighederne.