Case

261% organisk vækst. 10 måneder. Se strategien der rykkede Feedwork til tops på Google

Klient

Feedwork

Kategori

service

Konsulenter

Peter Madsen

Mikkel Rathsach

Savner I mere organisk trafik og konverteringer?

Lad os kigge på jeres case, og se hvad der skal til for at I kan være mere synlige i jeres marked.

Vi har gennem det sidste år arbejdet sammen med Bonzer om vores SEO indsatser, og er virkelig glade for den udvikling der er blevet skabt her. Bonzer hjælper os med at holde en kurs i indsatserne, støttet af deres forskellige eksperter, men samtidig formår de også at have godt blik for øvrige marketingdiscipliner og rådgive om samspillet med disse. Vi er meget tilfredse og trygge i samarbejdet.

Morten Melby
Co-Founder & Partner

I slutningen af juni 2023 indledte vi et samarbejde med Feedwork, da virksomheden ønskede at nå ud til flere virksomheder, som er interesserede i at styrke deres ledelse, forbedre vidensdeling, fremme læring og øge medarbejderengagement. 

Indtil da havde Feedwork primært genereret opmærksomhed gennem deres etablerede brand, men med et ønske om at øge synligheden yderligere, så de et potentiale i at arbejde mere målrettet med SEO for at nå virksomheder, som værdsætter og søger ekspertise i at skabe stærkere organisatoriske strukturer.

Hvem er Feedwork?

Siden 2016 har Feedwork assisteret hundredvis af danske og internationale organisationer med at forbedre ledelse, vidensdeling og medarbejderengagement. Feedwork består af specialister med baggrunde i militær ledelse, elitesport, coaching, psykologi, finans og teknologi, forenet af en fælles entusiasme for at fremme menneskelig udvikling. 

Savner I mere organisk trafik og flere konverteringer? Få en gratis skræddersyet SEO-analyse her

Virksomheden stræber efter at opnå en ideel balance mellem psykologiens bløde værdier og de skarpe krav fra en travl verden. Feedwork er drevet af overbevisningen om, at mennesker, der trives og udvikler sig i deres arbejdsrelationer, skaber størst værdi for organisationen, samfundet og dem selv.

Mål for samarbejdet

Det overordnede mål er, at Feedwork skal nå ud til flere virksomheder, som ønsker at styrke deres ledelsesmetoder, forbedre vidensdeling, fremme læring og øge medarbejderengagement. Derfor skulle vi øge mængden af side 1 rangeringer på informative søgninger relateret til ovenstående emner. 

Her startede vi med, i samarbejde med Feedwork, at definere, hvilke målgrupper der er spændende for dem; og hvilke søgninger, som er relevante for målgruppen. Da Feedwork allerede havde startet opbygningen af et vidensunivers, var fokus derfor at undersøge, hvordan det eksisterende indhold kunne optimeres og hvilket indhold vi manglede.

Søgemaskiner udvikler sig konstant og har nu evnen til dybere at forstå baggrunden for brugernes søgeintentioner. Indhold der dykker grundigt ned i et emne og behandler det grundigt, er mere tilbøjeligt til at møde disse avancerede semantiske søgeintentioner.I forlængelse ved vi også at søgemaskiner som Google værdsætter unikt, originalt og relevant indhold, hvilket ofte bliver belønnet med højere keyword rangeringer. 

Derfor har arbejdet i høj grad bestået i at optimere Feedworks eksisterende indhold, samt udnytte Feedworks viden og erfaringer til at producere nyt unikt og relevant indhold.

Resultater

Siden Juni 2023 har optimering af eksisterende indhold og produktion af nyt indhold styrket Feedworks organiske trafik markant. Med afsæt i indhold omkring ledelse har domænet opnået en styrket autoritet og evnen til at rangere i en kompetitiv branche.

Dette har resulteret i, at Feedwork har oplevet en fornuftig vækst i indekserede keywords (søgeord) på side 1 på Google; hvilket også kan ses på i grafen nedenfor:

Mangler I overblik over jeres SEO-situation og potentiale? Få en gratis skræddersyet SEO-analyse her

Ovenstående graf viser således en vækst i keywords på side 1 på knap 54% siden fra 1. Juni 2023 til 1. Maj 2024. Keywords som alle er relateret til Feedworks ekspertiseområder, og som har øget Feedworks synlighed på Google. 

Dette har også betydet en vækst i estimeret trafik fra Google på hele +261% fra danskere over hele landet (svarende til ca. 585 i estimeret månedlig trafik med data fra analyse-værktøjet Ahrefs).

De endelige tal på trafik har Feedwork af forretningsmæssige årsager ikke ønsket at dele.

Skal I være vores næste succes-case? Start med en gratis skræddersyet SEO-analyse her

Lad os vise jer en SEO strategi som kan tage jer til det næste niveau

Et kort møde, hvor vi gennemgår jeres position i markedet og præsenterer mulighederne.