Case

Airofits organiske omsætning forøget med 310%

Savner I mere organisk trafik og konverteringer?

Lad os kigge på jeres case, og se hvad der skal til for at I kan være mere synlige i jeres marked.

Key results

 • Stigning i månedlig organisk trafik: 546%

 • Stigning i omsætning fra organisk trafik: 310%

 • Stigning i domain rating: 200%

Airofit er en dansk virksomhed med en stor mission. De vil forbedre lungekapaciteten og dermed livskvaliteten for alle dem, der kender til at være forpustet. Om det er elitesportsfolk, astmapatienter eller dem med adresse på 5. sal.

Siden deres lancering i september 2019 har Airofit været i fuld gang med at indtage det globale marked for breathing devices.

Airofit og Bonzer indledte et samarbejde i oktober 2019, kort efter Airofit’s lancering. Som det seriøse SEO-bureau, har vi taget del i målsætningen og sat raketfart i Airofit’s ambitiøse vækstmål.

Overordnet udvikling

Vi har arbejdet holistisk med siden, da det er sådan vi får de mest bæredygtige organiske resultater.

SEO-situationen i september 2019:

SEO-situationen i april 2020:

Stigning i månedlig organisk trafik

Airofit's tilstedeværelse i de øverste resultater på Google har medført en mærkbar stigning i den organiske trafik. I april 2020 var der 26.745 besøgende fra organisk trafik. En stigning på 546 % fra oktober 2019, hvor vores samarbejde startede:

Stigning i omsætning fra organisk trafik

En kombination af Airofit's indsigt i branchen og vores analyseredskaber har gjort, at vi har fundet frem til de 'varmeste' keywords. Det kan ses i den omsætning organisk trafik genererer, som er steget med 310 % (og stigende):

Udvikling i organiske keywords på side 1

"Side 2 på Google er det bedste sted at gemme et lig" er en klassisk SEO-joke. Budskabet er klart; det er på side 1 (og gerne i toppen), at der er den største synlighed.
I maj 2020 ligger Airofit på side 1 med knap 800 keywords:

Udvikling i antal linkende domæner, som påvirker DR

Linkbuilding er en afgørende faktor for succes på Google. Google's algoritme er konstant i udvikling, og det er i højere grad relevante, troværdige og autoritære links, der giver værdi. En udvikling vi tror kun vil fortsætte.

Hvad har vi gjort?

 • Vi tilrettelagde en content marketing strategi, der skulle sætte Airofit’s E-A-T faktor i spil og positionere dem som thought leader og eksperter indenfor området; elitesport performance. Afsættet for content marketing strategien skulle være gennem Airofit’s blog
  Effekt: I april 2020 var der 17.867 kliks til bloggen. I oktober 2019 var der 0.

 • Opbygget en link profil for Airofit bestående af links, der har troværdighed, relevans og autoritet. Link taktikkerne, der har været gode for Airofit er guest blogging på relevante blogs og first mover technique. Dette har været en vigtig ingrediens for at få Airofit frem på Google på vigtige keywords.
  Effekt: DR (Domain Rating) er gået fra 8 i oktober 2019, til 24 i april 2020.

 • Analyseret airofit.com’s tekniske profil, og lagt en klar plan for at løfte sidens Health Score.
  Effekt: Health Score er gået fra 47 % i oktober 2019, til 88 % i april 2020.

“Bonzer has helped us understand the full scale of Search Engine Optimization. Together we have been able to grow the amount of organic traffic, therefore increasing the revenue without paid advertising. We keep working on innovative ways to grow Airofit into a leading brand globally and spreading our vision to audiences that wouldn't have discovered us otherwise. ”

Arturs Kurmejevs, Airofit

Lad os vise jer en SEO strategi som kan tage jer til det næste niveau

Et kort møde, hvor vi gennemgår jeres position i markedet og præsenterer mulighederne.