Strategy

Med afsæt i indsigter hjælper vi vores kunder med at skabe ambitiøse SEO strategier der understøtter og bidrager til opnåelse af deres kommercielle målsætninger.

Lad os bygge jeres næste SEO strategi, så I aldrig får behov for en ny igen

Vores proprietære sprint-baserede frameworks danner rammen for alle vores kundeprojekter, og sikrer at vi både kan skabe langsigtet retning og hurtige resultater for vores kunder.

Vi arbejder altid ud fra et stedsevarende perspektiv, men planlægger sammen med vores kunder alle vores strategier i 3-måneders faser. Koblingen mellem det lange og korte perspektiv sikrer den fleksibilitet, kvalitet og relevans i samarbejdet der skal til for at lykkedes med SEO - ikke bare næste kvartal, men alle kommende kvartaler.

Vi funderer altid vores strategier i en unik holistisk og semantisk tilgang, hvor vi med afsæt i kvalitetsindhold og forudsætningsetablering aktiverer og udvider vores kunders universer vertikalt og horisontalt med content clusters, der sikrer en god brugeroplevelse, topical authority og mere organisk trafik.

En god SEO strategi findes i krydsfeltet mellem forretning, teknik og kreativitet, og det er også derfor, at vi ikke udelukkende er nysgerrige på vores kunders søgemaskineoptimering, men hele deres forretning.

Vi havde i GreenMobility lagt en plan for, hvordan vi tænkte, vi kunne bliver mere synlige på søgemaskinerne. Vi havde hørt godt om Bonzer, som vi derfor fik etableret et samarbejde med. Vi blev hurtigt enige om udvalgte indsatser, så vi både arbejdede med langsigtede store gevinster og høstede de lavest hængende frugter i forhold til øget organisk synlighed. Der var hurtigt gode resultater, og dem bygger vi sammen videre på.

Steffen Frølund
CMO, Green Mobility

Det er ikke alle virksomheder vi matcher med, men dem vi matcher med, matcher vi rigtig godt med. I kan finde ud af om vi er et match ved at booke et intromøde her.

Nogle af de områder vi her dykker ned i er ofte teknisk SEO, content og link-autoritet.

Alt eller intet

Søgemaskineoptimering er i vores optik en alt eller intet diciplin, hvor dem der vinder, vinder stort, og dem der taber, taber stort. Vi indgår derfor kun i projekter, hvor vi selv tror på at vi kan skabe vinderen, der vinder stort.

Ambitiøse virksomheder vælger os

Lad os vise jer en SEO strategi som kan tage jer til det næste niveau

Et kort møde, hvor vi gennemgår jeres position i markedet og præsenterer mulighederne.

Det vi ofte bliver spurgt om

Kan man lykkedes med SEO uden en strategi?

Vi anbefaler på det kraftigste at man ikke arbejder med SEO uden en strategi. Det vil næsten altid resultere i at man overskriver tidligere arbejde, og aldrig kommer fremad. God SEO er en løbende aktivering og udvidelse af noget eksisterende, og det kan kun sikres med et godt strategisk framework.

Kan en SEO strategi eksekveres ad Hoc?

SEO skal gerne være en naturlig forlængelse af en virksomheds kommunikation til deres målgruppe, og det bør derfor aldrig være ad hoc, men en løbende øvelse. Vi hjælper derfor ikke vores kunder ad hoc, men arbejder altid i løbende og aktive strategier for aktivering og udvidelse.

Hvad er en holistisk SEO strategi?

En holistisk strategi tager afsæt i sidens helhed fremfor at fokusere på ét område eller aspekt af siden. En hjemmeside vil aldrig kunne drive trafik på en del af siden, hvis den anden del ikke imødekommer forudsætninger. Det samme gør sig også gældende for teknisk SEO og autoritet.