Execution

Sammen med vores kunder eksekverer vi på veldefinerede SEO strategier der ikke bare skaber trafik og rankings, men forretning og vækst.

Lad os eksekvere og gøre det vi er bedst, så I kan gøre det, I er bedst til

Indsigter og strategi er essentielle, men uden den rigtige eksekvering er de meget lidt værd. Vi tager derfor altid stort eksekveringsansvar i alle vores kundeforløb.

Ingen virksomhed er ens, og netop dét er grunden til, at vi har differentierede eksekveringsprofiler på tværs af alle vores kunder.

Nogle virksomheder har ingen interne ressourcer, der kan bringes i spil i strategien, mens andre har rigtig mange. Det er derfor centralt for os at sikre en optimal eksekveringsfordeling i hver relation, der er optimeret ud fra omkostninger, kvalitet og kontekst.

Vores primære eksekveringskompetencer ligger inden for analyse, content marketing, semantisk implementering, teknisk SEO og link-autoritet. Men så længe der er relation til søgemaskineoptimering, har vi de kompetencer der skal til for at løse næsten alle opgaver til perfektion.

Vi så et betydeligt potentiale i at styrke vores SEO indsats, så vi kunne øge vores synlighed og leadgenerering på nogle meget konkurrenceprægede markeder. Samarbejdet med Bonzer har allerede taget vores SEO indsats til det næste niveau, og vi er virkelig spændte på det fremtidige samarbejde og de resultater, vi kommer til at se.

Nicolai Zerlang
VP Marketing, LogPoint A/S

Hvis I er nysgerrige på om vi ville kunne eksekvere på jeres specifikke case, så book et intromøde her, og lad os tage en snak.

Nogle af de områder vi bl.a. arbejder med inden for eksekvering er:

Eksekvering er ikke bare eksekvering

Når man eksekverer på sin SEO strategi kan det enten gøres rigtigt eller forkert, og i verdenen af søgemaskineoptimering vil udfaldet være fantastisk eller forfærdeligt. Netop det er årsagen til at vi har brugt mere end fem år på at gøre det fantastisk, hver gang.

Ambitiøse virksomheder vælger os

Lad os vise jer en SEO strategi som kan tage jer til det næste niveau

Et kort møde, hvor vi gennemgår jeres position i markedet og præsenterer mulighederne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan eksekvere på en SEO strategi?

I de fleste tilfælde vil det kræve tre forskellige kompetencer og profiler at eksekvere perfekt på en SEO strategi; en erfaren teknisk profil, en kreativ content profil og en analytisk, semantisk og strategisk profil.

Hvorfor er det ikke billigt at eksekvere på en SEO strategi?

Det er sjældent billigt at eksekvere perfekt på en SEO strategi, da der er et utal om buddet når det kommer til topplaceringer, og man skal derfor udkonkurrere ikke bare de fleste, men alle andre i en specifik niche. Billig eksekvering ender derfor oftest med at være dyrest, og mere erfaren eksekvering med at være billigst.

Hvordan kan I hjælpe os med vores SEO eksekvering?

Vi kan næsten hjælpe med alt fra A-Z. Det eneste vi ikke kan hjælpe med når det kommer til eksekvering på den fælles SEO strategi er forretningsmæssig kontekst, og det er derfor centralt at vi har en god dialog, og at der afsættes interne ressourcer til at sikre denne løbende overførsel af kontekst.