Efter du har udfyldt formularen, vil vi hurtigst muligt kontakte dig for at aftale nærmere.

Uforpligtende SEO Strategimøde

Hvis I overvejer at komme i gang med SEO, og gerne vil høre mere om hvordan vi vil løfte jeres specifikke case, så book et online strategimøde.

Det er gratis og uforpligtende.

Under strategimødet vil vi bla. gennemgå følgende:

  • Domæne analyse
  • Keyword analyse
  • Teknisk analyse
  • Roadmap
  • Budget og pris

Hvorfor behøves et strategimøde?

Som du måske ved, så er SEO en af de absolut mest anerkendte kanaler til nye kunder online, og det er ofte også den absolut billigste på den lange bane.

Det er desværre bare ikke alle hjemmesider eller brancher der har en stor sandsynlighed for at opnå den ønskede succes. Vi har derfor behov for at kigge på din case, og se om det er noget vi mener at vi kan løfte eller ej. Vi ønsker ikke at sige ja til projekter, som vi ikke selv tror på.

Jeg har ikke noget marketingbudget – kan jeg stadig booke et møde?

Nej, det kan du desværre ikke. Vi har meget travlt, og ønsker udelukkende at snakke med virksomheder der har et minimumsbudget på 2.500 DKK pr. Måned til f.eks. SEO. Vi kan desværre ikke lave gratis analyse og konsultation, hvis der ikke er nogen sandsynlighed for at det udmunder i et samarbejde. Det håber vi at du forstår.

Er det et fysisk møde, eller et telefonmøde?

Det er som udgangspunkt et møde i Google hangout, der fungerer på samme måde som Skype. 

Når det er sagt, så er det selvfølgelig ikke udelukket at vi kan afholde et fysisk møde. Det kan vi snakke om i den indledende telefonsamtale.

Hvem afholder strategimødet med mig?

Det er en af vores eksperter, der er specialiseret i at analysere og konsultere nye projekter. Du vil altså få et møde med en konsulent, der har kigget på mange projekter førhen, og meget hurtigt kan se om din case kan løftes.

Vi tror ikke på klassisk telefonsalg, så du kan glæde dig til en behagelig samtale med analyse og konsultation omkring dit projekt.

Vi glæder os til at snakke med dig!