Privatlivspolitik
Privatlivspolitik

Opstart af virksomhed? → Få kunder online med SEO

Udgivet d. 3. februar 2018 af Ulrich Svarrer ・ 4 min read

Opstart af virksomhed? → Få kunder online med SEO

Er du i gang med opstart af virksomhed?

Som du nok allerede ved nu, så er der rigtig mange ting at forholde sig til under en opstart af ny virksomhed. Jeg vil i denne artikel undlade at gå for meget i dybden med alle de finansielle og juridiske aspekter. I mine øjne er dette heller ikke det vigtige i sidste ende. Det vigtige er om du tjener penge i virksomheden, og kan afsætte dit produkt eller service. Alt andet skal nok komme løbende.

Opstart af ny virksomhed og hjemmeside

Næsten uafhængigt af hvilken type virksomhed du er i gang med at starte, så er det anbefalesværdigt at have en lækker hjemmeside helt fra starten af. Hvis du ikke allerede har fået lavet dette, så kan du klikke her og læse mere om hvordan vi laver hjemmesider. Du er også meget velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere.

For at vende tilbage til det med at få kunder og tjene penge, så er din hjemmeside din platform for online succes, og mange virksomheder undervurderer det potentiale der er i en god SEO optimeret hjemmeside. Igen, alt afhængig af hvad du kommer til at lave i den nye virksomhed, så er det meget sjældent at du ikke kan have gavn af besøgende på en hjemmeside. Hvis du driver en webshop, så giver det selvfølgelig sig selv at hjemmesiden er et need-to-have.

SEO og opstart af virksomhed

Når du har din nye hjemmeside oppe at køre, så er det næste skridt at sørge for at få noget trafik ind på din side, så folk ved at du eksisterer. Vigtigst af alt, så skal du have relevante besøgende, din målgruppe. Dette kan du opnå med SEO.

SEO betyder på dansk “søgemaskineoptimering”, og når man laver søgemaskineoptimering, så sørger man for at virksomhedens ydelser eller produkter kommer frem når potentielle kunder søger på Google.

Med SEO fremmer du de organiske resultater. Du betaler altså ikke for at få trafikken som med Google Adwords og Facebook. SEO er derfor meget anbefalelsesværdigt under opstart af virksomhed, da der ofte går nogle måneder før Google får indekseret ens sider, og de begynder at komme frem på side 1. Det er nemlig målet. At komme på side 1.

Under din opstart af ny virksomhed, så er der ofte rigtig meget at se til, og hvis man ikke har erfaring med SEO, så er det en rigtig god investering at outsource denne opgave til et bureau. Det er derfor Bonzer er sat i verden. Vi lever af at hjælpe virksomheder med at få mere gratis organisk trafik igennem Google. Vi vil meget gerne tage en gratis snak med dig, hvor vi kan forklare mere om potentialet for netop din virksomhed, og sætte dig ind i hvordan vi arbejder med SEO.

Lad os hjælpe dig med at få succes online!

Hvis du allerede har en hjemmeside, så vil vi også meget gerne udarbejde en gratis SEO analyse, hvor vi går i dybden med de tekniske aspekter af SEO samt de muligheder som vi ser. Vi kan nemlig gå ind og måle hvad dine potentielle kunder søger efter, og på den måde sikre at de kommer ind på din hjemmeside når de søger efter disse emner. Rigtig mange ligger mange timer i at arbejde med nogle keywords udfra nogle antagelser om hvad folk søger efter. Qua vores datadrevet approach, så laver vi ikke antagelser. Vi træffer beslutninger ud fra data, og det er sådan vi hjælper virksomheder med at få succes online.

Bliv klogere på online marketing