Privatlivspolitik
Privatlivspolitik

Opstart af enkeltmandsvirksomhed?

Udgivet d. 1. april 2018 af Ulrich Svarrer ・ 2 min read

Opstart af enkeltmandsvirksomhed?

Er du i gang med at starte en enkeltmandsvirksomhed?

Hvis du er i gang med at starte en enkeltmandsvirksomhed, så har jeg måske et par gode råd til dig. Det er altid meget svært at danne sig et overblik i starten, og nogle gange ved man knapt nok hvor man skal starte henne.

Jeg har nedskrevet 5 simple tips nedenfor. Jeg håber at de måske kan hjælpe dig i gang med opstarten af din enkeltmandsvirksomhed.

1. Fokuser på kerneforretningen

I opstartsfasen er det meget vigtigt at du får 100% styr på dit produkt. Hvis du vil åbne en pølsebod der sælger hotdogs, så er det absolut vigtigste at dine hotdogs er blandt de bedste. Fokuser derfor på dine hotdogs, og sørg for at de er så gode som muligt.

2. Undgå at “spilde” for mange penge på marketing

Vidste du at man kan få kunder gratis via Google? Det gjorde du højst sandsynligt, men det er ikke alle mennesker der er helt klar over hvor stort et potentiale der faktisk er. Under opstart af en enkeltmandsvirksomhed er det vigtigt at holde udgifter nede, og her kan SEO hjælpe meget.

Hvis du har en hjemmeside, så kan du få en gratis SEO analyse af os. Du kan bestille den ved at klikke her

3. Ha’ godt styr på dit budget og din dækningsgrad

Det er meget vigtigt at du fra starten af laver et budget. Et budget vil hjælpe dig med at holde styr på dine indtægter og udgifter, og dette er noget af det vigtigste når man driver en forretning. Du kan finde en skabelon til et driftsbudget her.

Din dækningsgrad er ligeledes vigtig at holde styr på, og den burde også indgå som en naturlig del af dit driftsbudget. Jeg har skrevet et indlæg om dækningsbidrag og dækningsgrad. Den finder du lige her.

Held og lykke med din enkeltmandsvirksomhed!

Jeg håber at det kommer til at gå dig fantastisk godt, og du må endelig ikke tøve med at tage kontakt til os hvis du har nogle spørgsmål. Du kan kontakte os her

Bliv klogere på online marketing