Hvad er Marketing Automation?


Marketing Automation er i bund og grund automatisering af marketing aktiviteter. Det kan bla. være chat og e-mail marketing. Når en kunde downloader en e-bog eller lign. fra din side, så ønsker du at igangsætte et automatiseret forløb.

Med Marketing automation vil du både spare tid, og effektivisere de indvolverede marketing aktiviteter. Den tid du bruger på at gøre det manuelt, vil nemlig altid være spildt.

bonzer-hvad-er-content-marketing

Fordele


Øget livstidsværdi

Mindre churn

Flere salg

Billigere CAC

Vil du høre mere?


bonzer-rocket

Hvorfor arbejder vi med Marketing Automation?


Marketing Automation er blevet mere og mere udbredt de seneste år. Dette skyldes at vi er blevet bedre til at udvikle, og programmere de regler der definerer hvilke e-mails folk skal modtage. Som vi efterhånden alle er blevet enige om, så er vi jo netop forskellige. Hvorfor skal vi så alle modtage de samme mails fra virksomheder. Det skal vi heller ikke længere (hvis det står til os).

Vi kan nu bruge data til at designe e-mail udsendelser. Den data kan være baseret på hjemmeside hændelser, offline hændelser og meget mere. Når dette udføres korrekt, så ser vi meget markante resultater i form af højere konverteringsrate, større basket size, nedbringelse af churn, og meget mere.

Folk er trætte af at blive behandlet ens, og vi kan hjælpe dig med at behandle dine kunder som individuelle beslutningstagere.

Hvordan arbejder vi med Marketing Automation?


Inden vi påbegynder arbejdet med Marketing Automation, så laver vi altid en dybdegående analyse af den nuværende kundebase for at bygge et data-drevet setup. Efter at vi har gjort dette, så begynder vi at automatisere i samarbejde med den eksisterende forretning. Det bliver implementeret gradvist, så overgangen bliver så blød som muligt.

Vi tilbyder enten en “full-service” løsning hvor vi varetager alt fra design af kampagner, valg af fokus, og udsendelse af kampagne. Hvis virksomheden selv har kompetencer in-house, så plejer vi at samarbejde meget tæt med dem for at udnytte den erfaring, og de kompetencer der ligger der.

Bonzer-hvordan-arbejder-vi-med-content-marketing

Klar til online vækst?

Lad os snakke sammen ➡️

Se én af vores cases


Klar til online vækst?

Lad os snakke sammen ➡️