Privatlivspolitik
Privatlivspolitik

Hjemmeside pris

Udgivet d. 14. juni 2018 af Ulrich Svarrer ・ 3 min read

Hjemmeside pris

Hvad er en fair hjemmeside pris?

Hjemmesider er blandt de produkter med den største forskel i kompleksitet, og ligeledes i hjemmeside pris. Det skyldes den kæmpe forskel i, hvad der leveres, og her mener jeg ikke kvalitet, men kompleksitet. Hos os laver vi f.eks. simple, lækre one-pagers af meget høj kvalitet, og vi overrasker stadig potentielle kunder med vores priser. De havde forventet noget meget højere.

Jeg har på den anden side også oplevet mange start-up virksomheder, der har brugt i omegnen af 10.000 timer på at lave deres egen side, og den ville de ikke sælge for 5 millioner. Når en hjemmeside går fra “blot” at være en lækker side, en webshop, eller en blog til at være en kompleks side med mange funktioner, der er kodet fra bunden, stiger prisen ofte markant.

Det er derfor også meget svært at have standard priser på udvikling af hjemmesider. Hvis man har standard priser, må man også formode, at det er en standard process og et standard produkt. Det tror vi ikke på. Vi mener, at en hjemmeside skal være en forlængelse af virksomhedens sjæl, og dem der besøger siden skal have en super oplevelse. (og selvfølgelig foretage et køb eller tage kontakt 😉 )

Hvad kommer min hjemmeside pris til at være?

For at hjælpe dig med at få en idé om hvor meget det ville koste at lave en given side, kan vi opstille 3 forskellige grupper, og komme med nogle prisestimater ud fra nogle antagelser, så det er lidt nemmere at forstå en given hjemmeside pris.

Dette er blot nogle estimater, så du kan få en íde om nogle prislejer. Den endelige pris afhænger som sagt af løsningen, om der skal tages billeder, laves meget grafisk arbejde osv.

Prisestimater:

Hjemmeside 1 (Lækker online one-pager)
Prisestimat: Kr. 20.000 – 30.000

Hjemmeside 2 (Mellemstor side med mange undersider)
Prisestimat: Kr. 30.000 – 50.000

Hjemmeside 3 (Stor hjemmeside)
Prisestimat: Kr. 50.000+

Mobilvenlig hjemmeside

Når man laver en hjemmeside, skal man ikke kun sikre sig, at den ser godt ud på computeren. I dag bruger vi vores mobiler mere og mere, i takt med smartphones konstant udvikler. Vi er tit på farten, hvorfor vi bruger mobilen til at surfe rundt og foretage køb. Hjemmesider, der er kodet fra bunden, kan ændre formatering og opsætning, når man ser dem på mobil eller tablet.

Derfor er det vigtigt at få sin side optimeret, så den både ser pæn ud på mobil, tablet og computer. Det giver brugeren, kunden, den bedste oplevelse, så du viser det bedste af dig selv på og din virksomhed på alle platforme. Der findes flere sider, som har god opsætning på både computer, tablet og mobiltelefon. Især webshops som Foodcare og Armario, er eksempler på steder, hvor enkelthed og hurtighed giver en samlet god oplevelse.

Hvordan finder jeg ud af hvor stor en side jeg skal bruge?

Man bliver ofte overrasket over hvor “lidt”, man egentlig skal bruge for at opnå ens ønskede resultater. Hvis ens side blot skal drive henvendelser, behøver den ikke være kæmpe stor og kompleks, og der kan man tit nøjes med “one-pager” løsningen.

Bliv klogere på online marketing