SEO er vejen til kunder

SEO er svaret på den digitale tid, vi som forbrugere lever i. Som SEO bureau specialiserer vi os derfor i at få din virksomhed til toppen af Google. Det gør vi, fordi vi ved, at Googles side 1 får alt den trafik, der kan gøre din forretning rigere. Er du blandt de øverste resultater på søgemaskinen, vil du både blive fundet af din målgruppe samt nye potentielle segmenter, som gennem udvalgte søgninger finder vejen frem til netop dit produkt eller ydelse. SEO er vejen til disse resultater – vejen til at gøre din virksomhed til et digitalt brand. Jo mere trafik du får, jo mere kan din virksomhed potentielt set vækste. Med SEO investerer du derfor ikke kun i salg – du investerer i nutidens samt fremtidens markedsplads.

Hvad handler det hele om?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, og omhandler al form for søgemaskineoptimering. SEO handler i bund og grund om, hvordan du gennem optimering kan få din side til at rangere højere på søgemaskiner som Google, og derved øge mængden af trafik på din hjemmeside. I modsætning til Google Adwords, Facebook Annoncering og andre lignende annonceringsformer, så kan SEO være den investering med den højeste ROI (Return on Investment). Dette skyldes at du ikke har nogle løbende udgifter ved det. Det er gratis trafik. Derfor er SEO den mest skalerbare fremgangsmåde, hvis du ønsker din virksomhed skal vækste digitalt – og herved overgå dine konkurrenter.

Hvorfor arbejder vi med SEO?

Vi arbejder med SEO for at vækste din forretning bedst muligt. Undersøgelser viser, at stort set alt trafik på Google går det første side. Herudover går størstedelen af trafikken generelt til de organiske søgeresultater – foran de betalte annoncer. Derfor bestræber vi os hver eneste dag på at være de absolut bedste til vores arbejde, SEO. Specialister leverer generelt de bedste resultater inden for sit område, meget enkelt. Man ser nemlig ofte bureauer, som mener de kan stå for hele den digitalte profil og markedsføring. Men her ved vi af erfaring, at man som virksomhed ikke får samme kvalitet i resultaterne. For hos os er vores kunders vækst det vigtigste. Derfor lever vi for SEO og kun dét. Det gør vores kunder trygge, da de ved, at de får det bedste der kan leveres på Google – og på kortest mulig tid.

Verden er ikke som den var engang. Vi går ikke lige så meget i butikker mere, nej vi handler på en helt anden måde. I dag bliver alt lige fra tøj til fødevarer købt på nettet. Det er et resultat af den efterspørgsel, vi som mennesker har. En efterspørgsel efter at spare mest mulig tid samt gøre vores hverdag nemmere. Har man en virksomhed, gør man derfor klogt i at være til stede, der hvor kunderne søger = Google.

Vi arbejder med SEO fordi det er den mest holdbare kilde til trafik. Der er 40.000 søgninger i sekundet på Google, og alle disse folk leder efter resultater på deres spørgsmål. Du vil gerne sørge for at dem der søger efter relaterede ting til din forretning, kommer ind på din hjemmeside og læser mere. Derfor er SEO altafgørende.

Organisk trafik vinder mere end betalt trafik

Folk bliver mere trætte af annoncer, med tiden der går. Det er derfor vigtigt at have en fastlagt organisk strategi, så du ikke afhænger af diverse annonceringsformer. Det er ydermere også langt dyrere på den lange bane at bruge penge på annoncering, det giver sig selv. Hvis du derimod investerer i SEO, så kan du sikre din fremtidige organiske trafik, og dermed gøre en langt bedre investering.

Næsten alle succesfulde online forretninger har en fastlagt SEO strategi, og det er ofte denne de har mest tillid til. Hvis du er klar på online vækst, så vil vi meget gerne tage en uforpligtende snak, og vurdere dit potentiale!

Hvordan vi vækster virksomheder med SEO

SEO er en bred disciplin, hvor mange faktorer spiller ind. Vi gør vores bedste for at evne dem alle bedst muligt. Vi arbejder derfor altid efter et roadmap, som dækker over de tre søjler. De består af Teknisk SEO (On-page)Content (On-page) og Linkbuilding (Off-page).

Teknisk SEO

Teknisk SEO er fundamentet for hjemmesider. Fundamentet bygger her på opbygningen og strukturen bag en hjemmeside. Målet er at brugere og søgemaskiner nemmere skal kunne finde rundt – og hurtigt.

Her arbejder vi tæt sammen med vores kunder på at gøre brugeroplevelsen bedre og gøre det nemt for søgemaskiner som Google at finde det indhold, som skal rangere højt.

Derfor har vi også et helt team af tekniske SEO specialister, der er sat til kun at løse tekniske opgaver for vores kunder, så Health Score kan komme helt til tops.

Du kan læse mere om vores måde at arbejde med teknisk SEO her.

Content

Content bygger på alt indholdet, der er på en hjemmeside. Med andre ord er content det, som brugere/kunder leder efter i en søgning. Det kan basere sig på alt fra tekst til video og til anden form for interaktivt indhold.

I takt med teknologien udvikler sig, udvikler brugernes behov sig også. Det stiller krav til content, som fortsat skal leve op til brugernes search intent. Kun på den måde vil man rangere ud fra konkrete søgninger og lede vejen i den samlede kunderejse.

Derfor har vi et dedikeret team af content specialister, som altid bestræber sig på at levere det indhold, som den moderne bruger ønsker at finde.

Du kan læse mere om vores måde at arbejde med content her.

Linkbuilding

Linkbuilding, eller digital PR som vi også kalder det, bygger på vores måde at arbejde med links på. Linkbuilding er arbejdet med at øge autoritet til hjemmesider baseret på mængden og styrken af links, som linker.

Linket i sig selv vil for Google fungere som et “like”, som sender værdi videre til din side. Jo mere værdi din hjemmeside får fra andre sider, jo hurtigere vil Google ranke dig i søgeresultaterne.

Hos Bonzer arbejder vi hver dag på at være de skarpeste inden for linkbuilding. Vores team studerer alle links vi møder, så vi altid kan skaffe de stærkeste links til vores kunder gennem outreach.

Målet er at tiltrække medier som både har en værdi ift. søgemaskinernes algoritme samt PR. Her arbejder vi efter strategien, som hedder The Triangle of Link building.

Du kan læse mere om vores måde at arbejde med linkbuilding her.

Ønsker du at få en analyse på netop din forretning, laver vi med glæde en gratis SEO analyse samt gennemgår potentialet med dig efterfølgende.

Vi skræddersyer løsninger

Vi tror på den enkelte virksomhed, for hver en virksomhed er forskellig. Skal man ranke på Google, er det derfor nødvendigt, at man skiller sig ud for at overgå sine konkurrenter. Hertil har vi processer, som gælder for alle vores kunder – men som ud fra hver en kunde tilsættes en skræddersyet plan, som ikke kan kopieres af konkurrenter. Det er nemlig her, hvor vi selv skiller os ud fra mængden – skræddersyede løsninger, der virker. Som eksempel på disse, kan du på vores blog, Universet, læse flere af de cases, som vi vækster med SEO.

Vi vægter skræddersyede løsninger og specialister inden for ét område højere end evnerne til at kunne hjælpe lidt på alle områder. Spørg dig selv; skal du have rådgivning i livet, hvad vil du så vælge? Personen som kan råde dig til lidt af hvert, eller personen som kan hjælpe dig til netop dét, du ønsker?

Hvorfor vælge specialister fremfor in-house?

Det er en kendt problemstilling, som mange større virksomheder sidder med. Skal man vælge specialistbureauet eller en in-house SEO manager?

Først og fremmest skal man se værdien bag sin investering – hvor ligger den højeste ROI? Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at SEO bliver mere kompetitivt for hver dag der gør. Så derfor skal der naturligt mere til for, at man ligger blandt toppen.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at det nødvendigvis skal være dyrere, tværtimod. 

For erfaring viser nemlig, at det for dig som virksomhed er billigere at investere i specialister (som sidder i et netværk af andre specialister) – altså et dedikeret bureau. Konsulentydelsen er nemlig ofte billigere end den gennemsnitlige løn, man skal give en in-house specialist.

Fordelen ved at hyre et specialistbureau som Bonzer er, at du som virksomhed i en samlet ydelse får en tilkobling af både projektledere, content specialister samt tekniske udviklere.

Som et dedikeret SEO bureau, er vi derfor altid på forkant med udviklingen, som er vigtig for at omdanne dette til resultatbaseret leverance. For som man siger; “SEO never sleeps”.

SEO er ikke et enkeltmandsjob, hvis man vil vinde kampen om synlighed. Et specialiseret team med forståelse for din forretning er derfor vores anbefalede løsning.

Det gør vi ikke

Hvor vi tidligere har stået for hele den digitale marketing, fokuserer vi i dag kun på SEO. Det gør vi, så vores kunder får det bedste fra Googles verden. Som erfarne SEO specialister ved vi også, hvad der skal til, og hvad der ikke skal til. Måske du tidligere selv har arbejdet med SEO, eller har fået andre til at arbejde for dig – uden resultater. Dette kan skyldes mange ting, men ofte ser vi bureauer, som ikke er bekendte nok med Googles algoritmer og retningslinjer for, hvad der skal til for at ranke. Ofte udføres der arbejde, som er direkte skadeligt for virksomheders placering. Dette kan være alt lige fra tung content til links uden relevans for netop din side. For prøver man med smarte metoder at snyde Google, er man så godt som tabt.

Derfor bruger vi kun metoder, som passer overens med Googles ønsker for de bedste placeringer på søgemaskinen. Det er netop dét, vi kan levere for dig.

Bonzer nyheder

Friske nyheder til at holde dig opdateret på din mest ønskede SEO-viden