Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, og omhandler al form for søgemaskineoptimering. SEO handler i bund og grund om, hvordan du gennem optimering kan få din side til at rangere højere på søgemaskiner som Google, og derved øge mængden af trafik på din hjemmeside.

I modsætning til Google Adwords, Facebook Annoncering og andre lignende annonceringsformer, så er SEO den investering med den højeste ROI. Dette skyldes at du ikke har nogle løbende udgifter ved det. Det er gratis trafik.

Hvorfor arbejder vi med SEO?

Vi arbejder med SEO fordi det er den mest holdbare kilde til trafik. Der er 40.000 søgninger i sekundet på Google, og alle disse folk leder efter resultater på deres spørgsmål. Du vil gerne sørge for at dem der søger efter relaterede ting til din forretning, kommer ind på din hjemmeside og læser mere. Der er her høj synergi mellem SEO og Content Marketing, da du er nødt til at have noget brugbart og professionelt indhold på din side.

Folk bliver trættere og trættere af annoncer. Det er derfor vigtigt at have en fastlagt organisk strategi, så du ikke afhænger af diverse annonceringsformer. Det er ydermere også langt dyrere på den lange bane at bruge penge på annoncering, det giver sig selv. Hvis du derimod investerer i SEO, så kan du sikre din fremtidige organiske trafik, og dermed gøre en langt bedre investering.

Næsten alle succesfulde online forretninger har en fastlagt SEO samt Content Marketing strategi, og det er ofte denne de har mest tillid til. Hvis du er klar på online vækst, så vil vi meget gerne tage en uforpligtende snak, og vurdere dit potentiale!

Hvordan arbejder vi med SEO?

Det første vi gør, er at lave en keyword analyse. Vi udvælger sammen med dig nogle søgeord som vi gerne vil rangere højt på. Hvis du driver en webshop der sælger smykker, så kunne de f.eks. være "halskæde", "armbånd" og "ørering" der var vores 3 keywords som vi fokuserer på. Det kan også være 10 eller 20 keywords, det afhænger blot af hvor meget trafik du ønsker, og hvor stort et budget du har.

Når vi har udvalgt de givne keywords, går vi igang med selve optimeringen. Vi starter med det der kaldes "on-page SEO". Her fokuserer vi på at optimere det indhold der er på siden i forvejen. Hvis der mangler indhold vil vi altid anbefale at vi også hjælper med Content Marketing. Efter der er styr på selve siden påbegynder vi "off-page SEO". Det er her vi begynder at sørge for at de keywords vi har udvalgt begynder at rangere i toppen. Hvordan det fungerer er en længere fortælling. Den vil vi meget gerne tage med dig over telefonen eller via e-mail. Udfyld formularen, og så kan vi fortælle mere :)

Fordelene ved SEO

Mere trafik
Gratis trafik
Flere kunder
Høj troværdighed

Skal vi snakke vækst?

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak.