Kort om Online identitet

Online identitet er ikke en del af den gængse performance marketing genre, men den er lige så vigtig, da det ofte er det, folk bruger til at måle hele ens forretnings seriøsitet og brand kvalitet.

Med online identitet menes der det visuelle setup og den synergi, der er imellem hjemmeside, facebook, logo mm.

Hvis man har god synergi imellem disse ting, og har høj kvalitet på alle parametre, vil ens performance marketing også have en langt større effekt, da folk føler sig trygge med at handle med ens forretning.

 

Skal jeg være fokuseret på Online identitet?

Hvis du driver en forretning, hvor folk kommer ind på din side, før de beslutter, om de vil handle med dig, er det en rigtig god ide at tage det meget seriøst.

Hvis du derimod har en gennemsnitlig kiosk, vil det højst sandsynligt ikke have nogen effekt, da folk sjælden tjekker internettet for at finde en kiosk, og hvis de gør, er det ikke noget, der påvirker deres beslutning som sådan i sidste ende.

Er du i tvivl, om det har en betydning for din forretning, eller godt kunne tænke dig en vurdering af din online identitet, kan du enten skrive til os i chatten nede i venstre hjørne, eller henvende dig i kontaktformularen, og så vil vi gerne besvare dine spørgsmål gratis.

 

Hvordan forbedrer jeg min online identitet?

Først er det vigtigt, at man gennemgår ens tilstedeværelse på alle de kanaler, der er. Noget så simpelt som logo kan være noget, ens potentielle kunder tager meget seriøst, og det er derfor vigtigt at have et lækkert logo, der udstråler kvalitet og seriøsitet.

Hvis du ikke har et logo, er dette noget du burde få udarbejdet hurtigst muligt. Hvis du kunne tænke dig et gratis tilbud, kan du henvende dig herinde på siden, og så vil vi meget gerne komme med noget gratis input og komme med nogle forslag.

Ydermere skal man også tage sin Facebook side seriøst. Man behøver ikke at lave en masse opslag, men den skal bare stå skarpt hvis folk beslutter sig for at søge på Facebook. Hjemmeside er nok en af de mest centrale ting indenfor online identitet, da det er her du vil have mest trafik, og flest besøgende der vurderer dig.

Sidst men ikke mindst er synergien imellem alle disse ting super vigtigt. Hvis du føler det uoverskueligt, vil vi meget gerne hjælpe dig med at gennemgå det hele gratis, og se hvor det giver mest mening at gribe ind.